El manifest sota el títol de Junts, per Catalunya en què Carles Puigdemont anuncia la creació d'un nou partit està signat per 50 noms. Amb Puigdemont encapçalen la llista el expresident de l'ANC empresonat a Lledoners i responsable de la Crida, Jordi Sànchez; els presos polítics del PDeCAT, Jordi Turull, Josep Rull i Quim Forn, i l'exconseller exiliat a Bèlgica Lluís Puig.

Són 28 homes i 22 dones, molts d'ells figures destacades del PDeCAT, com els consellers de Presidència, Meritxell Budó, i de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet; però també la vicepresidenta del PDeCAT, Míriam Nogueras, i dos membres més de l'executiva del partit: l'alcalde de Besalú, Lluís Guinó, i la membre de l'executiva del PDeCAT i de la Crida Montse Morante.

Món municipal

Marta Madrenas Parlament - Sergi Alcàzar

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas / Sergi Alcàzar

Hi ha també representants destacats del món municipal com l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas;  la cap de llista de JxCat per Barcelona, Elsa Artadi, i l'alcaldessa de Vic, Anna Erra, a més de l'alcaldessa de Ribera d'Urgellet, Josefina Lladós, la regidora de Sant Cugat Carmela Fortuny i la regidora de l'Aldea i membre de la Crida Irene Negre.

Mertixell Budó Ruben Moreno

La consellera Meritxell Budó / Ruben Moreno

També hi ha el vicepresident primer del Parlament, Josep Costa, i el secretari primer de la Mesa del Parlament, Eusebi Campdepadrós. Entre les diputades de JxCat hi figuren Gemma Geis, Aurora Madaula, Violant Cervera, Anna Geli i l'exsubdelegada del Govern amb el PSC, Teresa Pallarès.

L'exdelegat de la Generalitat a les Terres de l'Ebre Xavier Pallarès; el diputat independent de JxCat Josep Maria Forné; l'exregidor del PSC i diputat de JxCat Ferran Mascarell; i l'exdiputat de JxSí Jordi Sendra. 

Damià Calvet ACN

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet / ACN

Hi ha noms provinents d'altres forces polítiques com l'exdiputada d'ERC Àngels Cabassès; l'exmembre d'ERC i alcalde de Montblanc, Pep Andreu; l'exalcalde de Cerdanyola per ICV, diputat de JxCat i dirigent de la Crida, Toni Morral; l'exconsellera del PSC Marina Geli; o l'exrepublicà Jaume Renyer

Hi figuren també el director general de Mitjans de Comunicació de la Generalitat, Ignasi Genovès; l'exdiputat i director general del DOGC, Jaume Domingo; l'empresari Joan Oliveras, i la periodista i membre de la Crida Pilar Calvo.

miriam nogueras marina geli   acn

La vicepresidenta del PDeCAT, Míriam Nogueras, i l'exconsellera del PSC, Marina Geli / ACN

Completen la llista Carles Valls, Jordi Fàbrega, Anna Feliu, Ferran Pujol, Glòria Planas, Enric Mir, Dolors Ferrer, Isidre Sierra, Rosa Perelló, Joaquim Jubert i Ricard Domingo.