Després de quinze anys, les víctimes de l’11-M no obliden. No obliden els atemptats terroristes i no obliden les mentides del govern de José María Aznar. Així ho ha denunciat aquest dilluns el president de l’associació de víctimes, Eulogio Paz, en un acte a l’estació d’Atocha de Madrid on han assistit l’alcaldessa de Madrid Manuela Carmena i el president de la Comunitat Ángel Garrido. Llegint fragments d’un article seu del 2016, ha carregat durament contra el PP: “A dia d’avui no ha demanat perdó per les seves mentides”.

Durant l’acte, que aquest any ha comptat amb la presència de tots els partits polítics, s’han deixat anar 192 globus blancs en record de les víctimes.  “No només van mentir ‘en els primers moments de confusió. Van mentir durant el curt termini de tres dies per, amb la mentida, intentar guanyar les eleccions, i van mentir durant molt més temps per deslegitimar i boicotejar el govern de Zapatero”, ha criticat.

Eulogio Paz ha carregat especialment contra qui era ministre de l’Interior, Ángel Acebes, de qui ha recordat que va titllar de “miserables” els qui van dubtar de la versió oficial que apuntava cap a l’autoria d’ETA.

El president de les víctimes també ha denunciat com el PP i els seus “mitjans afins” van “colar en l’opinió pública conservadora” les teories de la conspiració al voltant dels atemptats. Ha citat els casos del diari El Mundo i la cadena COPE.