La inspecció del mòbil d'un dels quatre membres de La Manada d’Alacant ha revelat una altra possible agressió sexual gravada en vídeo a una dona, que també va presentar denúncia contra un d'aquests joves, segons fonts de la investigació. L'incident va ocórrer el passat octubre. Ara, en plena investigació de la violació múltiple de la Manada, a Callosa den Sarrià (Alacant), la Guàrdia Civil va localitzar durant les seves indagacions a aquesta nova víctima i li ha pres declaració per a formalitzar una ampliació de l'acusació. El denunciat és el jove de 22 anys que ja tenia antecedents per violència masclista i abusos sexuals a una menor.

D'aquesta manera, amb les altres dues suposades víctimes del grup de Callosa d'en Sarrià, que han presentat denúncia arran d'aquest fet, es tracta d'aclarir almenys, quatre casos similars.

Instrucció judicial ràpida

L'advocat de la jove de 19 anys de la qual van abusar, presumptament, la passada Cap d'Any a o soterrani Francisco González Fernández, ha explicat que va recomanar als seus familiars que no li ensenyin el vídeo amb imatges "repugnants" que van gravar amb ella per evitar traumatitzar-la , ja que ella no recorda res del que va passar, no té les imatges en la ment, tot i que sí sap el que va passar.

De fet, aquesta filmació resulta tan eloqüent com a prova, que el lletrat confia que la instrucció del cas no es demori molt, a més, perquè el jutjat número 4 de la Vila Joiosa on ha recaigut aquest cas s'ha creat recentment i no acumula massa feina.