La ultradreta valenciana s’agrupa fonamentalment baix els plecs del partit España 2000 que actua, a vegades fent servir el seu dret a la llibertat d’expressió, i d’altres, amb impunitat, amenaçant i insultant a aquells que consideren catalanistes, que atempten contra la unitat d’Espanya o ultratgen, segons ells, la seua bandera.

Després d’aconseguir que el teatre Olympia de València suspenguera les actuacions de l’humorista Dani Mateo anunciant una concentració a la porta del teatre en les seues xarxes socials i que la direcció del teatre rebera nombroses amenaces telefòniques i a través de xarxes socials, España 2000 li ha fet un pols a l’alcalde Joan Ribó per cedir el Palau de la Música perquè Mateo faça el seu espectacle. El partit ultra ha titllat de "catalanista" Joan Ribó, i es pregunta si hauria actuat igual "si s'haguera sonat els mocs amb l'estelada". España 2000 ja anuncia que el dia que finalment tinga lloc aquesta representació també exerciran el seu "dret a la llibertat d'expressió".

La policia investiga les amenaces

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha garantit que, mentre ell exercisca aquest càrrec, l'Ajuntament "sempre garantirà els drets i llibertats; en definitiva, la democràcia"

D’altra banda, la policia investiga les amenaces que ha rebut el Teatre Olympia de València per l'actuació de l'humorista Dani Mateo. Així ho ha confirmat als mitjans de comunicació el delegat del govern espanyol, Juan Carlos Fulgencio, alhora que ha expressat el seu "rebuig" a les amenaces.