Un grup d’estudiants s’han manifestat en contra  de la presència del rei Felip VI a l’acte d’inauguració del curs de les universitats espanyoles que se celebra aquest matí a la Universitat Politècnica de València. Els estudiants han desplegat pancartes amb la frase: "El País Valencià no té rei".

També el grup municipal València en Comú ha declinat la invitació per assistir a la inauguració del curs escolar universitari per la presència del rei Felip VI. “Considerem que l'acte acadèmic no hauria de ser un acte d'homenatge davant el cap d'Estat, sinó un acte de reafirmació i reflexió de la comunitat educativa.

La publicació de les converses de Corinna amb el comissari Villarejo ha estès seriosos dubtes sobre el comportament del rei emèrit i posen sota sospita una institució que, en el millor dels casos, és anacrònica. D'altra banda, el tancament en banda del bloc PSOE, PP i Ciutadans al fet que el Parlament investigui els fets, fan que ens resulti incòmode assistir a una foto oficial amb el Monarca”.

T'ha fet servei aquest article? Per seguir garantint una informació compromesa, valenta i rigorosa, necessitem el teu suport. La nostra independència també depèn de tu.
Subscriu-te a ElNacional.cat