El boicot als productes catalans, no para. La coneguda restauradora valenciana Begoña Rodrigo, propietària del  restaurant La Salita, a la ciutat de València, ha sigut l'última víctima coneguda de la catalanofòbia local. Un  client, que va decidir "esborrar" el restaurant del seu llistat de llocs per a menjar, ha rebut la contestació de la cuinera, segons informa La Veu

Begoña Rodrigo ha publicat al seu perfil de Twitter que un suposat client va respondre a una història penjada a l'Instagram de la cuinera anunciant-li que esborrava el seu restaurant del llistat de llocs per a anar a menjar perquè utilitza "productes catalans". Així va reaccionar aquest suposat client en veure una foto penjada per la restauradora en què es veien unes ampolles de vi de Celler del Roure acompanyat del següent missatge: "Gràcies #cellerderoure. Un súper descobriment. Bon Nadal!"

Davant el comentari del suposat client, Begoña Rodrigo li contesta explicant-li que no té "cap problema a treballar amb producte català". I, seguidament, assenyala al client la seua errada: "Celler del Roure està a Moixent (València) per a la teua informació. Bones festes"

Begoña Rodrigo és una reconeguda restauradora valenciana. A més dels reconeixements culinaris, la restauradora va guanyar en 2017 amb el llibre El sabor de la elegancia el premi a la millor obra del món en els Gourmand Awards, els considerats Oscar de la gastronomia. L'obra de la cuinera valenciana, publicada per Montagud Editores, es converteix així en el millor llibre de l'any en la categoria femenina.