Ja era hora! Per fi s'ha acabat amb el llibertinatge imperant a Espanya! I tot gràcies a l'imprescindible i molt necessari “Decret Digital Contra els Putus Terroristes Catalans Republicans del Tsunami dels Collons” (o un nom semblant). És aquest gran decret llei que un Gobierno en funcions ha dut a un Congrés dels Diputats en funcions per ser convalidat. I, sap el millor? Que no el fan per ells sinó per nosaltres i el nostre benestar. Concretament “per raons de seguretat pública” i per “garantir de la millor manera possible els drets dels ciutadans”. O sigui, els de vostè i els meus. Quanta generositat, de veritat! Moltes gràcies!

A partir d'ara, si els populistes-delinqüents-sediciosos-fugits de la justícia-comunistes-judeomasons no ho tomben abans de l'aprovació definitiva, el Gobierno podrà tallar internet com i quan vulgui sense necessitat ni tan sols de molestar-se a tenir un manament judicial. Només cal que algú es manifesti, opini, pensi o emprenyi (en general) i algú decidirà que adéu internet. De matar tots els coloms missatgers no en diu res. De moment.

Preguntat per aquesta qüestió, el primer ministre xinès ha declarat: “Cada dia m’agrada més Espanya. Saben si allà l'esclavitud està abolida?”. Però com que les bones noticies mai venen soles, aquest decret és només el primer d'una sèrie de lleis que s'aniran implantant en breu i que li detallo tot seguit:

1/ Llei del Respirar: El Gobierno podrà suspendre la circulació d'oxigen per l'aire en cas de sospita que les persones que l'estan respirant en aquell moment tenen intenció de realitzar alguna mena de protesta, crítica, manifestació o subversió contra alguna cosa diferent de la que defensa el Gobierno.  

2/ Llei del Pensar: Si algú decideix pensar coses diferents de les que pensa el Gobierno, se li prohibirà pensar. Com? Vostè ha vist Algú va volar sobre el niu del cucut? Doncs seria exactament allò.

3/ Llei del Caminar: Per protegir els ciutadans (i les ciutadanes) de segons quines temptacions d'anar segons a on a fer vagi vostè a saber què, es prohibirà caminar. I moure’s, en general. Perquè la gent que es mou pot decidir fer coses. I la gent no ha de poder decidir fer coses per si sola. No fos cas.

4/ Llei del WC: Als vàters de totes les cases particulars s'instal·laran càmeres de TV connectades les 24 hores del dia amb diversos centres de control. Tothom sap que la gent aprofita aquest lloc i segons quines activitats que es duen a terme en aquest lloc per fer una cosa tan perillosa com llegir. Des del centre de control assignat a cada WC es controlarà les lectures que realitzen els ciutadans. I en cas que siguin inapropiades, el sistema de reeducació ciutadana a través del dolor enviarà una descàrrega de 300.000 volts a la tassa del WC. I ja veuràs tu si queden ganes de llegir obres fruit del contuberni.

5/ Llei de l'Aparell Electrònic: Només els ciutadans autoritzats pel Gobierno podran tenir accés a mòbils, tauletes, ordinadors i altres aparells electrònics. Queda prohibit escriure en paper.

I 6/ Llei de la TV: Només podrà tenir aparells de TV qui juri davant una foto de Carmen Calvo que es creurà tot el que diguin les cadenes controlades pel Gobierno, que seran les úniques autoritzades a emetre. Qui dubti de qualsevol de les consignes assignades en cada moment, serà jutjat pel Tribunal de Comptes, que li embargarà tots els seus béns i els de tota la seva família fins a quart grau de consanguinitat.

Visca la democràcia! La normal i la digital!!!