El Mundial de Rússia 2018 segueix sent la competició perfecta per als amfitrions. El conjunt rus segueix sense rival, ningú pot resistir a la seva efectivitat i l'últim en caure ha estat l'Egipte de Mohamed Salah. Ni el gran faraó del conjunt africà ha pogut foradar una Rússia que segueix golejant a plaer (3-1).

Combat sense estratègia

Arrenca la segona jornada de la fase de grups i la gran triomfadora de l'inici del Mundial segueix a un nivell espectacular. Rússia, havent demostrat al partit inaugural contra l'Aràbia Saudita que una maneta era la millor manera de començar i de convèncer al món, ha repetit exhibició gesta contra Egipte.

Al primer temps no hi ha hagut dominador clar. Tant els egipcis com els russos han tingut uns primers 45 minuts de molt treball, ple d'esforç i amb moltes ocasions frustrades. Sempre que apareixia una ocasió clara tot acabava en un no res.

Alguna intervenció de Salah, alguna rematada de Trezeguet i poc més dels africans. Per part dels russos alguna arrencada amb intencions, algun xut aïllat i moltes arribades de les bandes. Però cap gol.

Rússia destrossa

Però just en iniciar-se la segona meitat, la selecció russa ha canviat la cara. Els locals han entrat en mode imparable. I només han trigat dos minuts en tenir una ocasió molt clara, i el defensa egipci Fathi s'ha fet un autogol.

Una primera alegria per a tot l'estadi de Sant Petersburg, ple de seguidors russos, que no han trigat gaire més en seguir celebrant una nova golejada dels seus.

Txerisev ha fet el segon dels russos al minut 59 i Dzuyba el tercer tres minuts després. Tres gols que han permès respirar a l'afició local i seguir amb el ple de victòries. L'alegria, però, s'ha convertit en nervis després d'un penal transformat per Salah, després d'una nova intervenció del VAR.

Han passat els minuts, Egipte ha buscat l'empat a la desesperada, però no hi ha hagut més canvis. Victòria de Rússia, vuit gols a favor, un en contra, sis punts al Grup A i a punt de certificar el passi als vuitens de final. Egipte té la classificació pràcticament impossible.