Noranta minuts de futbol o noranta minuts de migdiada de divendres al Mundial de Rússia 2018. El Marroc i l'Iran han ofert poc espectacle fins al temps de descompte de la segona meitat, al minut 95, quan s'ha acabat decidint el partit amb un gol en pròpia porteria. El marroquí Bouhaddouz s'ha equivocat i li ha regalat els primers tres punts als iranians (0-1).

Ha estat un partit travat, sense emoció, sense grans jugades ni grans ocasions. El Marroc ha estat la selecció més propositiva, també amb més qualitat, però no ha trobat l'efectivitat. Una darrera l'altra ha perdut l'ocasió de marcar el gol d'una victòria que cada minut que passava semblava més llunyana.

I l'Iran, sense proposar gaire i esperar només les errades del rival, ha anat avisant. I al final, sense voler-ho, ha trobat el premi en un córner. Sis minuts d'afegit en el tercer partit del Mundial de Rússia 2018, i al 95, quan tothom esperava el xiulet final, el marroquí Bouhaddouz s'ha fet el gol definitiu en pròpia porteria.