El Reial Madrid va detonar amb un breu comunicat una tarda tranquil·la a Krasnodar, Rússia. El club blanc va anunciar que Julen Lopetegui seria el successor de Zinedine Zidane. La notícia va explotar en la concentració de 'La Roja' a només dos dies de començar el Mundial i la RFEF ha decidit prescindir de Lopetegui com a seleccionador espanyol.

Lopetegui, que fa tres setmanes va renovar amb la selecció fins l'Eurocopa del 2020, comença de la pitjor manera possible la seva relació amb Cristiano Ronaldo. El davanter portuguès, concentrat en intentar rebre elogis i autoproclamar-se el millor del món, ja haurà escoltat unes declaracions recents del seu nou entrenador a Sportyou: "Leo Messi és el millor jugador que he conegut. És molt difícil que tornem a veure algú com ell. Ningú ha marcat tant les diferències de manera tan continuada en escenaris tan diferents. És un gust veure'l jugar. Per a mi, és el millor de la història".

En la mateixa entrevista, Lopetegui també va parlar de Ronaldo. "És el jugador amb més mèrit que pugui recordar. És un competidor extraordinari i tot això està basat en la disciplina, en el treball i en la millora", va dir sense saber que el seu futur més immediat estava a la banqueta del Santiago Bernabéu.