A punt d'arribar al minut 95 del partit, última jugada, falta lateral d'AlemanyaToni Kroos passa la pilota en curt, l'atura Marco Reus i el mateix Kroos executa un xut perfecte. Per l'escaire. Impossible per al porter suec. Victòria d'Alemanya a Suècia in extremis (2-1).

El conjunt alemany s'ha salvat del daltabaix de la selecció campiona del món. Al passat Mundial del Brasil, Espanya va caure a la fase de grups, i tot feia preveure que al Mundial de Rússia 2018 passaria el mateix amb Alemanya. Però Kroos ha desfet l'empat a l'afegit del segon temps i ara poden lluitar fins l'última jornada amb moltes opcions de seguir vius al Mundial.

Suècia ha plantat cara als vigents campions. Un gol de Toivonen a la mitja hora de partit, amb errada clamorosa de Kroos, ha donat ales als suecs que començaven a creure's el fet de deixar Alemanya fora del Mundial. Però el conjunt de Joachim Löw ha reaccionat al segon temps.

Inici de la segona meitat i gol amb fortuna de Reus. I a partir d'aquí 45 minuts de setge constant a la porteria sueca. Boateng ha estat expulsat per doble targeta groga al minut 82, però Alemanya no s'ha rendit. I quan el Mundial es començava a allunyar de manera evident, Kroos ha aparegut per donar una victòria vital als campions del món. Alemanya recorre a l'èpica per seguir viva al Mundial de Rússia 2018.