Una gran estelada es fa veure en el primer partit del Mundial de Rússia. Primers minuts oficials de la millor competició de seleccions i ja apareix la primera senyal de Catalunya. Durant tota la primera part del partit inaugural ha tingut una presència important, però ja a la segona meitat l'han retirada.

En el partit inaugural del torneig, entre la selecció amfitriona i l'Aràbia Saudita, una estelada s'ha desplegat darrere la porteria que defensa Igor Akinfeev, porter rus. La bandera, destacada en molts plans televisius, comparteix protagonisme amb una d'Argentina.

Estelada Mundial Russia

El primer partit de seleccions, que domina clarament Rússia davant una inofensiva Aràbia Saudita, queda marcat per un gest de la graderia que internacionalitza una mica més la bandera independentista catalana.

Estelada Mundial Russia

Es retira l'estelada

Si a la primera meitat l'estelada era ben visible darrere la porteria russa, a la segona meitat ja no ha estat així. Just iniciar-se la segona part ja no hi era.

Retirada obligada? Retirada voluntària? El que sí és cert és que en els segons 45 minuts l'estelada ja no hi era. Ha desaparegut la bandera independentista de l'estadi Luzhniki.

La reacció de la xarxa

La xarxa no ha tardat en reaccionar, i com sempre han sortit tant detractors com usuaris favorables al gest del aficionat que l’ha col·locat.

Aquesta ha estat la primera aparició d'una estelada en aquest Mundial. Serà l'última?