Aràbia Saudita ha derrotat Egipte en l'últim partit de les dues seleccions al Mundial de Rússia 2018 (2-1). Els faraons s'han vist sorpresos pels asiàtics en l'última jugada del partit i deixen els saudites en la tercera posició del Grup A.

Cap de les dues seleccions havia estrenat la seva casella de punts fins aquesta tercera i definitiva jornada per a dos països ja eliminats després de perdre els dos duels contra l'Uruguai i Rússia. Tot feia preveure igualtat, cosa que s'ha confirmat quan la pilota ha començat a rodar.

Mohamed Salah, la gran estrella sobre el terreny de joc del Volvogrado Arena, ha agafat protagonisme amb el primer gol d'Egipte a la primera meitat. Però l'alegria no ha durat ni fins al descans perquè Salem Alfaraj ha empatat a l'afegit del primer temps.

Un gol in extremis que s'ha repetit ja abans de xiular el final del partit amb un altre gol dels saudites. Salem Aldawsari ha fet el segon i definitiu gol d'Aràbia Saudita al minut 95. Un gol que també ha acomiadat del futbol professional al porter egipci Essam El Hadary, que amb 45 anys, quatre mesos i nou dies s'ha convertit en el jugador més veterà a disputar un Mundial. El més positiu és que també ha dit adéu aturant un penal.