Volkswagen, la marca de Wolfsburg, continua mantenint en la seva gamma una berlina de representació similar a l'actual Volkswagen Passat, però no és encara clar com s'anomenarà|dirà, encara que és segur que hi haurà canvis. De moment, els amics d'Avarvarii han mostrat ja en els seus perfils en xarxes les primeres imatges d'un cotxe que no deixa indiferent a ningú.

 

El cotxe es dirà ID Aero

El nou Passat serà completament elèctric, el que implica que el seu nom començarà amb ID, igual que el de la resta de cotxes d'aquest tipus que ofereix actualment la marca alemanya Volkswagen. Serà, diuen, un dels automòbils més nets del planeta i un dels més avançats, ja que es parla que en pot arribar a comptar amb un nivell 4 de conducció autònoma. El nom elegit, avancen des d'Avarvarii, serà ID Aero.

Queda lloc per a les berlines?

Les xifres de vendes de l'actual Passat no són les millors. Al maig no va entrar en el Top 100 de vendes i al juny tampoc. A l'abril, aquest històric vehicle només va saber seduir 166 persones. De tota manera, això sembla que és igual en el grup Volkswagen, ja que porten anys embrancats en un projecte de nom Trinity que desembocarà en noves i elèctriques berlines com l'ID Aero.