El Toyota RAV4 ha estat durant molt temps un dels referents en el segment dels SUV de mida mitjana. L'aposta de la mara japonesa per fer d'ell un dels SUV híbrids més ben dotats en tots els sentits li va ajudar a créixer molt en vendes en un inici.

Tanmateix, cada vegada han estat més les marques que han anat ajustant els seus preus per competir amb aquest RAV4 amb diversos models. Algunes com Hyundai o Nissan han apostat per tecnologies micro híbrides per fer dels seus Tucson i Qashqai models top amb etiqueta ECO.

En el cas de Peugeot, la seva aposta en el cas del 3008 ha estat doble. D'una banda, les versions amb motors convencionals de combustió. Per un altre, una opció PHEV que està arrasant i que pot presumir, ull, de ser el model amb motor híbrid endollable que més es ven a Espanya.

Tanmateix, el top vendes dins de la gamma del 3008 és el que arriba amb motor de combustió. Un model l'excel·lent relació del qual qualitat/preu l'ha ajudat a acabar el passat 2021 ni més ni menys que a la sisena plaça, un èxit es miri per on es miri.

El Peugeot 3008 és una opció top per als que busquen un SUV que no sigui híbrid

I és que és aquesta excel·lent relació qualitat/preu la millor arma d'aquest SUV de Peugeot. Per molt que el seu germà petit, el 2008, hagi aconseguit més vendes, el 3008 pot presumir de ser un SUV més ben dotat en tots els sentits.

La seva versió d'accés té un preu de, com bé podem veure en quecochemecompro.es, 29.400 euros, un preu molt top tenint en compte que el més bàsic de tots arriba complet en tots els sentits.

Començant pel seu motor, un 1.2 PureTech de 130 cavalls de potència que, tret que se li exigeixin heroïcitats, compleix més que de sobres amb la seva comesa. Quant a l'acabat, l'Active, per molt que sigui el més bàsic compta ja amb elements com climatitzador bizona, sensor d'aparcament posterior, pantalla tàctil de 8", connectivitat per Bluetooth i l'USB i llantes d'aliatge de 17" de bàsiques.

Costa trobar al mercat actual un model que, ull, sense ser híbrid, pot presumir de tenir una relació qualitat/preu millor fins i tot que la del Toyota RAV4. Peugeot fa gust molt bé que, juntament amb el 2008, el seu 3008 és la seva millor arma, per això continuen potenciant-la en un mercat que ara els francesos tenen de cara.