Aquest 2022 no serà un any més per a Kia. I és que la marca coreana, després d'aconseguir uns més que interessants resultats en el passat 2021 que va fer d'ells la sisena marca més venuda a Espanya, sap que el seu nou Sportage pot ajudar-los, i molt, a pujar algunes posicions.

De fet, el Sportage ha tancat l'any com el Kia més venut de tots, per la qual cosa tot fa pensar que, ja amb la seva nova generació als concessionaris, aquest SUV de mida mitjana de Kia continua sent una de les millors armes de la marca a Espanya.

Entre altres coses perquè, com bé podem veure en les imatges, el nou Sportage pot presumir de ser un dels SUV amb un disseny més tractiu i de tenir, de fet, una de les millors relacions qualitat/preu del mercat. Saben a Kia que són molts els que van a ells precisament per això, pels seus bons preus.

Bons preus que, sumats a més als 7 anys de garantia que ofereixen, sent així l'únic fabricant que ofereix una xifra tan alta d'anys de garantia, han fet de Kia una de les marques del moment a les nostres carreteres. Els coreans són molt conscients d'això, per això han arrencat l'etapa comercial del nou Sportage amb una promoció molt top.

L'oferta que converteix el nou Kia Sportage en una de les millors opcions del segment dels SUV a Espanya

Com bé podem veure al configurador de la marca, l'opció més bàsica del nou Sportage arriba per tan sols 23.500 euros sempre que financem la compra amb la marca coreana.

Un preu que fa evident aquestes ganes de Kia de, per molt que els seus models comptin cada vegada amb major i millor tecnologia, continuar sent una marca centrada en un target que busca bons preus i qualitat.

Si ens centrem en l'apartat mecànic, veiem que Kia ha dotat al seu Sportage més bàsic amb un 1.6 T-GDI de 150 cavalls que no té res a envejar a d'altres models de la competència. Associat a un canvi manual i a una tracció davantera, aquesta mecànica és més que suficient per a una conducció tranquil·la i relaxada com la que es pressuposa en aquest tipus de models.

Quant a l'equipament, el més bàsic de tots és el denominat Concept, que arriba amb, entre altres coses, pneumàtics 215 / 65 amb llantes d'aliatge de 43 cm (17), sistema de trucada d'emergència (e-Call), sistema d'assistència de frenada d'emergència (col·lisió frontal) amb reconeixement de vianants, sistema d'assistència de manteniment de carril + Sistema reconeixement de senyals de circulació, sistema de detecció de fatiga del conductor, assistent dinàmic per a llums de carretera, sistema d'àudio amb càmera d'assistència a l'estacionament i Android Auto / Apple Carplay (Pantalla 20 cm (8)), climatitzador bizona automàtic i fars i Llums de circulació diürna amb tecnologia LED.