El Peugeot 2008 és una de les millors armes de la marca francesa a Espanya. De fet, és la seva millor arma. El fabricant gal ha trobat en els SUV el seu terreny favorit, amb el 2008 i el 3008 com a autèntics supervendes.

De fet, com bé sap ja en Peugeot, el 2008 ha aconseguit acabar el passat 2021 ni més ni menys que a la quarta plaça, tan sols per darrere del Seat Arona (un dels seus principals rivals), el Hyundai Tucson i el Dacia Sandero.

Un èxit comercial d'aquest 2008 que en Peugeot intuïen ja abans del llançament de la nova generació veient l'auge de vendes de la generació sortint i que ha confirmat que, a Espanya, els SUV són els cotxes de moda.

I en Peugeot no han volgut fer una altra cosa que començar l'any en gran amb el seu model estrella llançant una promoció que, ull, sí que pot posar en un compromís la supremacia d'una de les seves versions.

Peugeot aposta per una promoció amb un descompte bestial per potenciar les vendes del 2008 elèctric

Es tracta del Peugeot 2008 en la seva versió elèctrica, una versió que no té precisament l'èxit que té la versió de combustió però que, ull, amb l'oferta actual, segur que guanyarà molts adeptes.

Com bé podem veure en quecochemecompro.es, el preu de la versió de gasolina més bàsica, la que arriba amb un 1.2 PureTech amb 100 cavalls de potència associada a l'acabat Active part des dels 21.400 euros.

Per la seva part, la versió Electric d'aquest 2008 també amb l'acabat Active parteix des dels 28.850 euros, un preu que, com bé en podem veure en el esmentat mitjà, compta ja amb un descompte de 8.000 euros. En aquest cas, el motor és un cent per cent elèctric de 136 cavalls de potència que, unit a una bateria de 50 kWh que li permet tenir una autonomia d'uns 325 quilòmetres.

L'acabat Active ja inclou elements de sèrie com lector de senyals de circulació, alerta de canvi de carril, avís precol·lisió, frenada automàtica en ciutat, engegada per botó, ordinador, aire condicionat o alçavidres elèctrics, pel que arriba molt ben dotat de sèrie.

És evident que en aquest 2021, tenint en compte que la quota dels elèctrics a Espanya és encara molt menor, molts continuen apostant pels 2008 de combustió. Tanmateix, segur que aquesta oferta ajuda que la versió Electric d'aquest SUV vagi sumant cada vegada més vendes.