Suzuki no pot presumir de tenir, ni de lluny, la mateixa quota de mercat que té a Espanya el seu compatriota Toyota, la marca que sí que pot presumir de ser la més venuda les carreteres espanyoles així com la més venuda també a nivell mundial.

Això sí, els que tenen la Suzuki com una de les seves marques de referència fer gust molt bé que dins del catàleg del fabricant japonès sí que existeix un model que, malgrat tenir els dies comptats, pot presumir de ser una de les millors opcions per als que busquen una mica més que un simple utilitari.

 

No és que sigui precisament de moltes de toc totes i cada una de les marques estan començant a eliminar dels seus catàlegs models que, per la configuració dels seus motors, acaben derivant en més altes emissions, una cosa que al final acaba perjudicant la marca en forma de multes.

Suzuki tenen en el seu Swift Sport un model molt a tenir en compte

És més, són molt pocs els utilitaris que poden presumir ara de tenir versions esportives reals, versions en les quals tenint en compte el seu pes i dimensions, amb motors una mica per sobre de la mitjana del segment i ja es converteixen en opcions molt divertides de conduir.

I aquest és precisament el cas del Suzuki Swift en la seva versió Sport, la versió més agressiva i divertida d'aquest model que, si bé és cert que en cap cas no es pot comparar amb un model esportiu de segments superiors, sí que passa per ser un dels pocs utilitaris esportius que queden al mercat.

 

Però potser en aquest cas és que, si bé és cert que al camí han hagut de sacrificar alguns cavalls de potència, la marca japonesa ha optat per acompanyar el seu motor de gasolina de 129 cavalls amb un sistema de micro hibdridación lleugera, la qual cosa li permet a aquest utilitari esportiu lluir a més l'etiqueta ECO de la DGT.

Amb un preu que el deixa per sota de rivals com l'Abarth 500 i el Ford Fiesta ST, dues opcions també molt a tenir en compte, aquest Suzuki té un preu que es queda just per sota dels 24.000 € tenint en compte les condicions actuals de l'oferta, que passen evidentment pel finançament.

Saben a la marca del Japó que no serà en cap cas el seu model més venut, però sí que pot ser una acció perfecta per a aquells conductors que encara continuïn tenint en aquest tipus de models el seu principal objectiu.