La Loteria de Nadal és sens dubte el sorteig més important i conegut del país. Poca gent arriba al 22 de desembre sense un número de la Loteria, i tots tenim l'esperança que ens toqui la grossa i ens solucioni la vida. També ens trobem amb diferents tipus de participants: hi ha els que simplement compren el primer número que se'ls hi posa davant, hi ha els que es passen hores i hores buscant el número adequat, i hi ha els que es basen en supersticions per comprar el seu dècim. Siguis quin siguis, si estàs buscant quins són els números que menys agraden per la Loteria de Nadal, has arribat al lloc correcte.

🍀 Les dues terminacions més afortunades de la Loteria de Nadal en els últims deu anys
 

🤞 La fórmula infalible de Voltaire per guanyar la Loteria de Nadal 2023

Números amb pitjor sort a la Loteria de Nadal 2023

Dins la història de la Loteria de Nadal, alguns números no han tingut precisament bona sort. Entre ells hi ha el número 1, que només ha estat la terminació de la grossa en només vuit ocasions. El segueixen de prop el 2 i el 9, amb tretze i setze aparicions respectivament. Tot i que les estadístiques indiquen que tots els números tenen les mateixes probabilitats, l'escassa freqüència d'aquests números als premis principals ha alimentat la desconfiança dels participants supersticiosos. 

Les terminacions de dues xifres també tenen la seva pròpia història de desgràcies a la Loteria de Nadal. Números com el 09, 10 i el 21 han estat etiquetats com a "gafats" a causa de la seva escassa presència en els premis principals. Curiosament, alguns números semblen resistir-se a l'encant de la grossa.

Números de la Loteria de Nadal més "lletjos"

Per si no n'hi hagués poc amb els "maleïts", també hi ha números que, per certes raons, no acaben d'agradar a la gent per "lletjos". El 00000 i el 99999, tot i que semblen bastant especials, poques vegades són buscats. La superstició també recau en combinacions com tres 6, considerat un número "del diable", i el temut 13, associat comunament amb la mala sort. Fins i tot el 00001 i 00013, no són ben rebuts pels més supersticiosos (o inclús els no tan supersticiosos). 

Amb la Loteria de Nadal 2023 tan a prop, es crea una atmosfera única on la fortuna pot somriure fins i tot els més escèptics. En aquest joc d'atzar, l'autèntica sort és treure les boles del bombo i descobrir quins números ha seleccionat el destí. Et desitgem la millor de les sorts!