​​​​​​La Loteria de Nadal és un dels dies assenyalats en el calendari de qualsevol persona. Un dia on tot s'omple d'il·lusió i nervis, a l'espera de ser un dels afortunats que tenen un dècim premiat entre les seves mans. És un dia especial, que, per a molts, dona el tret de sortida a les festes nadalenques. Per això, el 22 de desembre, tothom està pendent dels números que canten els nens i les nenes de Sant Ildefons al Teatre Real de Madrid, sigui mirant la televisió, a través del mòbil o actualitzant la pàgina web. Si bé la possibilitat de guanyar la loteria és mínima, hi ha molta gent que n'està pendent i qui, fins i tot, hi somia. Quin significat té somiar que guanyes la Loteria de Nadal?

📌 Loteria de Nadal 2023: novetats, dates clau i tot el que has de saber


🎄 Vigila si comparteixes per WhatsApp un número de la Loteria de Nadal: això és el que has de saber
 

He somiat que guanyava la Loteria de Nadal: què significa?

Hi ha qui pensa que somiar que guanyes la Loteria de Nadal pot ser tota una premonició de bona sort i que els pot portar a endur-se un dels grans premis el 22 de desembre. Així, molts opten per interpretar aquest somni amb una visió optimista, amb l'esperança de millorar a la vida. També pot ser simplement una manifestació d'un desig intern: al final, si penses molt en el sorteig extraordinari, és fàcil que el teu subconscient t'ho evoqui quan dorms, sobretot quan s'apropa la data de la Loteria de Nadal.

Però hi ha una altra lectura d'aquest somni recurrent, i és que pot ser un símptoma de preocupació personal. En aquest sentit, els psicòlegs interpreten que aquest afany per guanyar diners per fortuna pot significar que necessites un canvi important. També pot significar que hi haurà algun succés inesperat que s'escapa del nostre control, relacionat amb els diners, com podria ser una herència o prosperar en un negoci.

🍀 Sant Pancraç: per què aquest sant et pot portar fortuna a la Loteria de Nadal?
 

Loteria de Nadal 2023: tota la informació

A pesar que somiïs que guanyes la Loteria de Nadal, caldrà esperar fins al dia del sorteig per veure si es converteix en realitat. Com és habitual, tot començarà el 22 de desembre a partir de les 8:30 hores, però no serà fins a les 9 hores quan els infants de Sant Ildefons cantaran els primers números. Aquest 2023, s'han posat a la venda cinc sèries més per número de les que hi havia fins ara, de manera que hi ha 185 sèries amb 100.000 números cada una. A conseqüència, també hi ha més diners per als premis, amb un total de 2.590 milions d'euros en joc.