El sorteig de la Grossa Especial Revetlla 2024 se celebrarà aquest diumenge 23 de juny, dia de la revetlla de Sant Joan, i amb ella arriba l'oportunitat de guanyar un premi de fins a 500.000 euros. En total, s'han posat a la venda 100.000 números a un preu de cinc euros per bitllet. Per guanyar el premi extraordinari de mig milió d'euros, necessites tenir el bitllet amb les cinc xifres del número premiat i el mateix número de sèrie. A més a més del gran premi, hi ha diversos premis secundaris, com un primer premi 100.000 euros. Però, si has sigut un dels grans afortunats que s'ha emportat un premi, on pots cobrar la Grossa de Sant Joan? T'ho expliquem! 

🤞🏻 Grossa Especial Revetlla: quan és, premis i com seguir el sorteig de Sant Joan
 

On cobrar la Grossa Especial Revetlla?

Per saber si ets un dels afortunats guanyadors de la Grossa de Sant Joan o Grossa Especial Revetlla, podeu comprovar els resultats del sorteig del 23 de juny a ElNacional.cat. Els números premiats estaran disponibles des del primer moment del sorteig. Si ja has assegurat que has guanyat un dels premis, t'expliquem com els has de cobrar. 

També has de tenir en compte que, per a premis de 2.000 euros o més, necessitaràs presentar el teu DNI i, si vols que el premi es dipositi al teu compte bancari, també hauràs de proporcionar un Certificat de Titularitat Bancària.

Premis de fins a 120 euros

Si el teu premi és de 120 euros o menys, el pots cobrar a qualsevol establiment autoritzat que vengui La Grossa i disposi d'un terminal per a validació. Aquests punts de venda poden pagar premis de fins a 1.999,99 euros, ja sigui en efectiu fins a 999,99 euros o mitjançant transferència bancària. És important tenir en compte que alguns establiments no tenen terminal i, per tant, no podran processar el pagament de bitllets premiats.

Premis a partir de 50 euros

Per a premis a partir de 50 euros, et pots adreçar a qualsevol oficina de CaixaBank per reclamar-los. És un procés senzill que us permetrà rebre el vostre premi de manera segura i eficient.

Cobra qualsevol premi a l'Oficina de Loteries de Catalunya

Per a qualsevol mena de premi, podeu acudir a l'Oficina d'Atenció, Informació i Pagament de Premis de Loteries de Catalunya, ubicada al carrer d'Enric Granados, 33 a Barcelona. Aquí pots cobrar premis de qualsevol suma, cosa que fa que sigui una opció convenient per a premis grans o si prefereixes una atenció més personalitzada.

Premis per a bitllets virtuals

Si vas adquirir el teu bitllet en línia, el procés per cobrar els teus premis varia lleugerament:

Premis de fins a 600 euros

Si has guanyat un premi de fins a 600 euros, aquest es dipositarà directament al teu compte moneder virtual de Loteries de Catalunya, que és el mètode més ràpid i senzill per gestionar premis menors.

Premis superiors a 600 euros

Per a premis que superen els 600 euros, l'import es transferirà al compte bancari que vau registrar al moment de la compra. Aquest mètode assegura que els premis majors es manegen de manera segura i eficient.

Termini per reclamar els premis

És crucial recordar que tens un termini màxim de 90 dies des de la data del sorteig per reclamar qualsevol premi. Si no ho fas dins aquest període, perdràs el dret al premi, així que assegura't de verificar els bitllets i reclamar els guanys a temps.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!