Un greu enfrontament es va produir ahir entre simpatitzants propalestins i proisraelians a Nova York, que va acabar a bufetades i cops de puny al mig de Manhattan. 

Els fets han passat quan s'han concentrat partidaris de les dues posicions, i la discussió ha acabat a les mans. Diversos policies metropolitans van intentar descompartir les dues parts, però no se'n van sortir amb facilitat.

Alguns dels participants en la batussa van resultar ferits.

 

Els atacs creuats entre Israel i les milicies integristas de Hamàs a la Franja de Gaza han continuat un dia més, la desena d'ençà que les hostilitats es van iniciar. L'intercanvi de foc es va iniciar a les 22 hores i el van protagonitzar el llançament de coets des de la Franja i més de 200 bombardejos israelians, segons l'Exèrcit d'Israel. Tot plegat, succeeix entre el creixent rumor d'un possible alto al foc amb mediació de la comunitat internacional.

Els llançaments des de Gaza han estat més esporàdics i no han mantingut el ritme dels atacs de la setmana passada. Tampoc van causar danys personals, segons informa Efe.

La nova nit de confrontació ha elevat la xifra d'àrabs morts a Gaza a 219 des de l'inici del conflicte actual inclosos 53 nens, 36 dones i 16 ancians, segons les dades del Ministeri de Sanitat de Gaza. Segons l'Exèrcit israelià, 130 de les persones que han mort formaven part de les milícies de Hamàs i Yihad Islàmica.

 Israel ha patit un total de 12 víctimes mortals, 10 de les quals a conseqüència dels atacs amb coets i dues per caigudes en dirigir-se de forma precipitada a refugis antiaeris. Els ferits entre la població israeliana s'eleven a 312, segons recull Efe. Han caigut sobre Israel més de 3.000 coets.