La Terrassa del Pulitzer, primera a obrir les portes al públic barceloní, celebra 10 anys i ho fa amb magnificència, presentant la nova programació de les seves mítiques sessions #BuenasTardesPulitzer i proposant una carta completament nova -encara que sense perdre la seva essència- en homenatge als seus hits gastronòmics de tots els temps. I és que en ple auge de terrasses d'hotels a la ciutat comtal, la pionera del carrer de Bergara continua sent una de les més estimades per locals i hostes, que hi gaudeixen d'una barreja única que la converteix en un regal per al gust, l'oïda i la vista.

#BuenasTardesPulitzer s'ha consolidat al llarg dels anys com una de les cites imprescindibles de cada estiu, que aquesta temporada segueix amb més força que mai i es posiciona com el crossover perfecte que resulta de la barreja exacta entre una oferta musical i una gastronomia exquisida. L'experiència per a tots els sentits que ofereix l'Hotel Pulitzer aquesta temporada comptarà amb 10 concerts secrets d'allò més especials que se celebraran al llarg de l'any amb un aforament molt limitat. Els artistes, protagonistes d'aquestes sessions, es desvetllaran in situ. A més, durant tot l'estiu també es retrà homenatge als DJ més representatius de tota la dècada en què l'hotel ofereix un còctel d'allò més fresc els ingredients principals del qual són la bona música i la gastronomia d'autor.

Terrassa Pulitzer exterior
Exterior de la Terrassa del Pulitzer / Foto: Terrassa del Pulitzer

Gastronomia inspirada en el street food

Aquest 2023, i en homenatge als 10 anys des de la seva obertura, la música del #BuenasTardesPulitzer es pot acompanyar dels Gourmet Hits que han triomfat al llarg de tot aquest temps, com ara l'hummus de remolatxa, magrana, cruditès i pa àrab (2015); el guacamole, bec de gall, crema fresca i totopos casolans (2016); les croquetes de pollastre rostit, tòfona i parmesà (2017); el falàfel en pa de pita, salsa de iogurt i menta (2018); l'amanida russa amb ventresca de tonyina i adobats (2020); les frites de moniato, salsa tàrtara i parmesà (2022) i, com a novetat aquest any, els fingers de pollastre acompanyats de salsa de mel i mostassa (2023), entre d'altres.

Terrassa Pulitzer plat
Un dels plats que es troben a la carta / Foto: Terrassa del Pulitzer

A més, també es podran assaborir els Pulitzer Beats, com els calamars a l'andalusa, maionesa de confitats i llima; la coca de pollastre al curri, carabassó rostit i sèsam; els tacos de cochinita pibil i la Smashed Burger del Pulitzer. Per acabar de la millor manera possible, la selecció dolça inclou l'anhelat pastís de formatge o el cremós de xocolata amb plàtan rostit i crumble salat, entre d'altres. El menú líquid també s'intensifica aquesta temporada a les altures del centre de la ciutat amb una proposta fresca i divertida, on els còctels prenen protagonisme juntament amb les millors cerveses de barril, vins genuïns, versions sofisticades de Spritz i experiències úniques.