Avui veiem la variant feta amb botifarreta de pebre, d'aquella més estreta. El pintxo és força bàsic...però molt recomanable, alhora. Veureu com incorpora una mica de salsa Viandox. La botifarreta la obrirem pel mig on hi posarem un polsim de fum en pols per donar-li l'aroma a llenya... i una mica de ceba cruixent. Un raig d'oli i a menjar-ho ben calentó. Amb aquesta recepta podreu fer uns 8 pintxos.

Ingredients

2 botifarretes

salsa Viandox  

ceba cruixent

fum en pols

oli d'oliva

8 llesques de pa  

  

Variants:

Hi podeu afegir una mica de formatge com a base del pintxo

Preparació
1.
pintxo botifarreta ceba cruixent fum pols pas1

Fem la botifarreta a la planxa amb un raig d'oli.

2.
pintxo botifarreta ceba cruixent fum pols pas2

Tallem unes llesques de pa.

3.
pintxo botifarreta ceba cruixent fum pols pas3

Aquesta salsa és la gràcia del pintxo, a banda del fum en pols, clar.

4.
pintxo botifarreta ceba cruixent fum pols pas4

Ruixem una mica les llesques de pa.

5.
pintxo botifarreta ceba cruixent fum pols pas5

Feu les botifarretes del tamany del pintxo i obriu-les per la meitat.

6.
pintxo botifarreta ceba cruixent fum pols pas6

Del fum en pols ja n'hem parlat varies vegades... i aportarà aquell aroma de barbacoa tan especial.

7.
pintxo botifarreta ceba cruixent fum pols pas7

Tireu una miqueta a cada botifarreta... però no us passeu que és molt aromàtic. Com el que tira sal, vaja.

8.
pintxo botifarreta ceba cruixent fum pols pas8

I per acabar el pintxo, una mica de ceba cruixent... que també hem vist com fer-la.

9.
pintxo botifarreta ceba cruixent fum pols pas9

Serviu-lo ben calentó.