Fa poc us mostrava com cuinar unes Angules de muntanya a l'allet amb els peus dels camagrocs tot reservant els barrets. Doncs amb aquells barrets vaig fer uns ous remenats. No cal dir que podeu cuinar aquest plat amb el camagroc sencer o amb qualsevol altre bolet, com vam fer recentment amb els Ous remenats amb fredolics.

Ingredients

300gr. camagrocs frescos

3 grans d'all laminats

2 ous

oli d'oliva

sal

Variants:

- Hi podeu afegir una mica de bitxo picant

Preparació
1.
ous remenats camagrocs pas1

Preparem i netegem els bolets. Jo retiro la part baixa del bolet, la més fosca i bruta de sorra.

2.
ous remenats camagrocs pas2

Batem un parell d'ous. En podeu posar tres si voleu.

3.
ous remenats camagrocs pas3

Tallem l'all a làmines...

4.
ous remenats camagrocs pas4

... i el daurem en una paella amb un bon raig d'oli d'oliva.

5.
ous remenats camagrocs pas5

Un truc per daurar bé l'all és inclinar la paella i fer que l'all quedi submergit per l'oli. Així us quedarà ben cruixent i cuit de forma més homogènia. El reservem.

6.
ous remenats camagrocs pas6

En el mateix oli, hi aboquem els bolets....

7.
ous remenats camagrocs pas7

... que salarem una mica.

8.
ous remenats camagrocs pas8

Ara hem d'esperar a que marxi tota l'aigua que contenen.

9.
ous remenats camagrocs pas9

Quan comencin a espurnejar...

10.
ous remenats camagrocs pas10

... hi aboquem l'ou batut.

11.
ous remenats camagrocs pas12

De seguida que es desenganxi del cul, ja podeu apagar el foc.

12.
ous remenats camagrocs pas13

Ja ho tenim, no cal fer-ho més. Podeu remenar-ho fora del foc. L'ou ha de quedar lleugerament cru.

13.
ous remenats camagrocs pas14

I ja ho podem emplatar decorant-t'ho amb l'all cruixent i amb un parell de torradetes.

14.
ous remenats camagrocs pas15

Serviu-ho ben calent a taula.

15.
ous remenats camagrocs pas16

Un bon vinet negre... li va de perles.

16.
ous remenats camagrocs pas17

Bon profit!