Un bon mató amb una bona mel... no té preu, eh?... i un grapat de nous que no falti. A més... és un dels postres més saludables que existeixen a la nostra cuina.

Gaudiu-lo!... i feu gaudir als vostres fills! Per cert, la recepta diu 600gr. de mató per 4 cullerades de mel. Sincerament, jo a 250gr. de mató ja en poso 4 cullerades de mel... i més i tot!... m'encanta la mel!

Ingredients

600gr. mató fresc

4 cullerades de mel

 

Variants:

Es pot servir amb sucre en compte de mel.

S'hi poden afegir nous.

Preparació
1.
mel mato pas1

No entrarem en el debat de les marques. Jo us proposo la recepta de mel i mató i cadascú que triï quina mel i quin mató li agraden més.

2.
mel mato pas2

El mató el servirem tallat a llesques i en plats individuals.

3.
mel mato pas3

Compte amb manipular-lo massa que es trenca amb molta facilitat.

4.
mel mato pas4

Hi afegim la mel per sobre.

5.
mel mato pas5

I unes nous per decorar.

6.
mel mato pas6

I ja es pot consumir.

7.
mel mato pas7

Bon profit!