Us presento aquesta mínima preparació de la magrana que us arreglarà més d'unes postres, ja ho veureu. Doncs bé, no sé si parlem d'una recepta tradicional catalana o no, però en general, aquesta és una recepta popularment coneguda, d'això no en tinc cap dubte.

Vaig trobar que aquesta combinació és força encertada: magrana, sucre i suc de llimona. Res més. Així de simple i així de bo. Per tant, he volgut compartir aquesta recepta amb tots vosaltres i conèixer el vostre feedback al respecte. No dubteu a tastar-la... total, no costa pas gaire de fer, oi?... i és que això de no pencar gaire agrada a tothom. I ja que hi som, i pels que encara no ho sabeu, us mostraré com obrir i desgranar una magrana fàcilment. Som-hi!

Ingredients

1 magrana madura

1 llimona

sucre

Preparació
1.
magrana llimona pas1

Llimona i magrana, fàcil, i sucre, és clar.

2.
magrana llimona pas2

Anem per la magrana.

3.
magrana llimona pas3

Ja sabeu obrir una magrana? És molt fàcil. Feu un tall al voltant de tota la magrana d'un centímetre de profunditat. Vaja, que no l'heu de tallar per la meitat, només heu de tallar la pell.

4.
magrana llimona pas4

Ara, amb totes dues mans, feu una lleugera pressió per obrir la magrana.

5.
magrana llimona pas5

Perfecte.

6.
magrana llimona pas6

Tsch! I no perdeu el temps traient granet a granet. Amb l'ajuda del mànec del ganivet, colpegeu amb contundència totes les parts de la magrana.

7.
magrana llimona pas7

Amb 8 o 10 cops tindreu la magrana neta. Sense perdre el temps ni la paciència.

8.
magrana llimona pas8

Per fer aquesta recepta procureu trobar una magrana ben madura, això sí. Tasteu-la si voleu.

9.
magrana llimona pas9

Ara, hi posarem un polsim de sucre. La quantitat, a gust del consumidor.

10.
magrana llimona pas10

A continuació, haurem d'esprémer una llimona i extreure'n tot el suc.

11.
magrana llimona pas11

Abocarem aquest suc sobre la magrana.

12.
magrana llimona pas12

Deixeu-ho reposar unes hores a la nevera, per garantir una bona integració dels sabors.

13.
magrana llimona pas13

I ja la podeu servir a taula ben fresqueta.

14.
magrana llimona pas14

Bon profit!