Avui us porto unes postres molt fàcils de fer. Us recomano, però, que prèviament feu els pinyons caramel·litzats. Com veureu, he utilitzat una base de pa de pessic que he sucat amb rom, però podeu fer servir galeta o melindros també. Unes postres molt refrescants al paladar que ajudaran a baixar un dinar copiós.

Les textures també juguen un paper important aquí: el cruixent dels pinyons, la bombolla de la magrana, la melositat del iogurt grec i la suavitat del pa de pessic fan que, de totes totes, aquestes siguin unes postres molt recomanables i ben trobades. Espero que us agradi.

Ingredients

2 iogurts grecs

4 cullerades de melmelada de gerds

1 magrana

Pinyons caramel·litzats

Base de pa de pessic o planxes

Rom

Variants:

- Podeu fer servir altres tipus de melmelada

- Podeu decorar-ho amb ametlla crocant

- Podeu fer servir altres tipus de licor

Preparació
1.
iogurt grec magrana rom pinyons caramellitzats pas1

D'entrada, prepareu els pinyons caramel·litzats.

2.
iogurt grec magrana rom pinyons caramellitzats pas2

Vigileu no es cremin i deixeu-los refredar.

3.
iogurt grec magrana rom pinyons caramellitzats pas3

Us recomano la lectura prèvia d'aquesta recepta abans de continuar: Pinyons caramel·litzats.

4.
iogurt grec magrana rom pinyons caramellitzats pas4

A continuació, obriu la magrana.

5.
iogurt grec magrana rom pinyons caramellitzats pas5

Desgraneu-la colpejant-la suaument amb una cullera.

6.
iogurt grec magrana rom pinyons caramellitzats pas6

Barregeu la magrana pelada amb el iogurt grec.

7.
iogurt grec magrana rom pinyons caramellitzats pas7

I reserveu-ho a la nevera.

8.
iogurt grec magrana rom pinyons caramellitzats pas8

Ara munteu les postres dins un got de perfil baix.

9.
iogurt grec magrana rom pinyons caramellitzats pas9

Retalleu un tros de pa de pessic de la mida del got.

10.
iogurt grec magrana rom pinyons caramellitzats pas10

Col·loqueu-lo a la base.

11.
iogurt grec magrana rom pinyons caramellitzats pas11

Que quedi ben ajustat.

12.
iogurt grec magrana rom pinyons caramellitzats pas12

Si us ve de gust (ho recomano), podeu posar-hi una mica de rom.

13.
iogurt grec magrana rom pinyons caramellitzats pas13

Un raig petit. No abuseu, que ja només busquem aromatitzar una mica el pa de pessic.

14.
iogurt grec magrana rom pinyons caramellitzats pas14

A sobre, poseu-hi dues cullerades de melmelada de gerds.

15.
iogurt grec magrana rom pinyons caramellitzats pas15

I l'escampeu.

16.
iogurt grec magrana rom pinyons caramellitzats pas16

Que quedi una capa uniforme.

17.
iogurt grec magrana rom pinyons caramellitzats pas17

A continuació, ja hi podeu posar el iogurt amb magrana.

18.
iogurt grec magrana rom pinyons caramellitzats pas18

I també l'escampeu uniformement.

19.
iogurt grec magrana rom pinyons caramellitzats pas20

Finalment, decoreu el vaset amb els pinyons caramel·litzats.

20.
iogurt grec magrana rom pinyons caramellitzats pas21

Reserveu-los a la nevera. Podeu posar també una fulla de menta. Jo no en tenia.

21.
iogurt grec magrana rom pinyons caramellitzats pas22

I ja els podeu servir. Bon profit!