Avui et proposo un entrepà de nivell, una meravella que repetiràs sovint. I és que la carn esfilagarsada està més de moda que mai: ja sigui de porc o de vedella. I ha vingut per quedar-se, és clar. I vinga a fer-li a fotos, oi que sí? Compartir a les xarxes tot allò que tastem s'ha tornat gairebé una obligació. Però el debat sobre si cal o no cal, o fins a quin punt cal compartir-ho tot, us el deixo a vosaltres.

Per fer aquest entrepà hauràs de preparar la carn de vedella esfilagarsada prèviament i la ceba envinagrada.

Si t'agraden les preparacions amb aquesta carn, et recomano la lectura de la recepta del Pa Bao amb vedella esfilagarsada, els Pastissets de carn o els Tacos de carn esfilgarsada

Som-hi!

 

Ingredients
  • 4 panets de brioix rodons
  • Ceba envinagrada 
  • 1 tomàquet d'amanir
  • Un raig de vinagre
  • Unes tires d'enciam 
  • Mantega
  • 1 llima
  • Coriandre trinxat
  • Sal

Per fer la salsa:

  • 3 cullerades de maionesa
  • 1 cullerada de quètxup
  • 1 cullerada de mostassa 
  • Pebre negre al gust
  • Pebre vermell picant al gust
  • 1/2 cullerada de salsa Perrins
Preparació
1.

Prèviament, i com comento dins la introducció, caldrà que preparis la carn de vedella esfilagarsada. Ho pots fer el dia abans o dies abans i la congeles. 

2.

El dia abans, com a mínim, també cal preparar la ceba envinagrada. I la reserves a la nevera. 

3.

En aquest punt, preparar la salsa barrejant tots els ingredients i, si vols, la passes a una mànega pastissera o un biberó. 

4.

Tria un bon tomàquet, és important. I el rentes bé. 

5.

Renta bé l'enciam també. 

6.

Trinxa el coriandre. 

7.

Quan la carn estigui calenta per preparar l'entrepà, talla el tomàquet a rodanxes generoses. 

8.

Escalfa una mica de mantega en una paella i daura els pans de brioix. 

9.

Que agafin bon color. 

10.

Aplica una primera base de salsa. 

11.

Col·loca-hi el tomàquet i l'enciam. 

12.

Ara la carn, abundant. 

13.

Una mica de suc llima li anirà molt bé. 

14.

Més salsa. 

15.

I coriandre. 

16.

I com no, la ceba envinagrada ben escorreguda. 

17.

No caldria formatge ni salses de formatge, però si et passes amb el picant potser li anirà bé. 

18.

I a gaudir!

Bon profit!