La gelateria clàssica italiana Badiani es prepara per rebre de la forma més dolça a tots aquells que busquin plans per a sortir de casa, però sense passar fred: amb una bona xocolata calenta. Des d'ara mateix, Badiani, a més d'oferir els seus famosos gelats, pastissos gelats o pingüins, dona l'opció de prendre alguna cosa que faci entrar en calor, però sense perdre el sabor i la qualitat artesanal que caracteritza a aquesta gelateria. Per aquesta raó, ja és possible gaudir d'una bona tassa de xocolata calenta a la seva botiga de Barcelona.

La fusió per oferir el millor producte

Els clients podran acompanyar la xocolata calenta amb dolços tradicionals creats per Albert Sánchez, artesà de la Pastisseria Joan i guanyador de la tercera edició del millor tortell de reis. Aquesta pastisseria compta, a més, amb el premi a la millor Coca de Sant Joan 2021 i amb el premi a la millor palmera d'Espanya 2019. Entre les pastes i dolços enfornats per Sánchez que ofereix Badiani, es troben els tradicionals papiolets, bracets, lioneses o les guardonades palmeres. Es tracta d'una fusió de xocolata a l'estil Badiani juntament amb els clàssics dolços de la Pastisseria Joan per al millor berenar d'aquest hivern oferta a la ciutat comtal.

Consisteix en un acord entre dos negocis d'alta qualitat: Badiani ha estat premiada al millor gelato del món i ha triomfat en països com el Regne Unit, on han portat la tradició gelatera florentina a un alt nivell. Per part seva, la Pastisseria Joan, compta amb un gran nombre de premis a millors dolços com els esmentats anteriorment, als quals se suma el premi a millors postres 2018.

Els millors esmorzars i berenars

Aquest és el combo de la Pastisseria Joan i Badiani del qual podràs gaudir durant aquest hivern. Totes dues botigues, instal·lades a Barcelona, han unit els seus talents gastronòmics i la seva tradició per a oferir aquest hivern una sèrie de productes de la millor qualitat per a gaudir dels millors esmorzars i berenars:

  • Cioccolata calda: una font de xocolata acompanyada de nata i servida ben calenta.
  • Lioneses: bocades fetes a base d'una massa de mantega i ou i farcits de nata o trufa.
  • Papiolets: són el producte estrella de la casa, amb un biscuit farcit de crema catalana especial i cremat dues vegades per donar-li un toc cruixent i caramel·litzat.
  • Palmeres: tradicional dolç fet de pasta fullada i perfecte per a acompanyar amb la cioccolata calda.
  • Bracets: petits pastissos farcits de xocolata i decorats amb encenalls.

Badiani aterra a Catalunya

Els inicis de Badiani es remunten a 1932, quan es va inaugurar la primera gelateria de la companyia a Florència. Després de la seva expansió al llarg de tot el territori italià, el 1993, la família Pomposi adquireix la cadena i inicia un pla de transformació orientat a reestructurar i ampliar els locals de venda i producció i a augmentar la gamma de gelat i pastissos oferts. Després de consolidar-se al Regne Unit, el 2022 Badiani aterra a Catalunya amb la inauguració d'un primer local a Barcelona.