Pren nota dels millors trucs del microones amb les cebes i els alls i aconseguiràs uns resultats brutals. Et donem consells molt fàcils amb un èxit mai vist. Què passa si posem les cebes i els alls al microones? No et perdis els secrets que t'expliquem en aquest article, que t'aniran com l'anell al dit a l'hora de cuinar.

⚽ El restaurant italià preferit de la família Messi a Barcelona: Ristorante Capú

Els trucs dels alls i les cebes al microones

Les cebes porten sofre, i quan les tallem ens arriba als ulls perquè emeten un gas. Atenció, perquè quan el sofre entra en contacte amb la humitat dels ulls fa que ens saltin les llàgrimes per expulsar l'àcid sulfúric de forma natural. Això, però, té fàcil solució. Com aconseguir no plorar quan tallem una ceba? En primer lloc, hem de pelar-la, partir-la per la meitat i fer-li petits talls a l'interior amb un ganivet. La posem al microones durant 30 segons i llestos. Ja la podem manipular com vulguem, que no ens caurà ni una sola llàgrima més.

Alls i cebes Foto PxHere
T'expliquem els trucs de les cebes i els alls al microones / Foto: PxHere

El secret dels alls al microones

Els alls són boníssims per a la salut. Només cal recordar aquella dita: "amb llimona i amb all, els metges al carall". Algunes persones, però, no suporten que els alls piquin gaire i, encara que vulguin, no en poden menjar. L'all conté al·liïna i disulfur d'al·lil. Això fa que el gust que tenen i l'olor que desprenen sigui forta, massa per a alguns. El truc per rebaixar el gust  i l'olor dels alls consisteix a posar-los durant un minut al microones en la posició de descongelar. Us sorprendrà el resultat!

El truc dels alls i les cebes al microones
Què passa si poses les cebes i els alls al microones? / Foto: arxiu

El truc per fer un ou ferrat al microones en un minut: dues receptes (amb oli i sense)

Com fer un ou ferrat perfecte al microones en menys d'un minut? T'expliquem dues receptes molt diferents; una amb oli, i l'altra, sense posar-ne ni una gota. No explota, no embruta i no és dolent per a la salut. Per a la primera recepta només ens faran falta dos ous i sal. Fàcil i ràpid! Pren nota dels trucs per triomfar amb un plat que cada vegada està més de moda. Quins secrets s'han de seguir per tenir exit amb els millors ous ferrats? T'ho expliquem en un article de La Gourmeteria d'ElNacional.cat que pots veure fent clic a aquest enllaç.

Ous ferrats / Foto: Pixabay
T'expliquem dues receptes per fer els millors ous ferrats al microones / Foto: Pixabay

Què et pot passar si menges cinc nous al dia?

Què et pot passar si menges cinc nous cada dia? Quines propietats té aquest fruit sec? Sabies que si en menges cinc (25 grams) al dia, el teu organisme aconsegueix el 91% de l'omega-3 que necessita? Són fantàstiques per als vegans, perquè, a banda de l'omega-3, també aporten molta proteïna. Milloren i prevenen problemes cardiovasculars, ajuden a regular el colesterol i els triglicèrids, porten molts antioxidants i, al contrari del que sembla, en alguns casos són ideals per a perdre pes. T'expliquem algunes propietats de les nous que et sorprendran en un article que pots veure fent clic a aquest enllaç.

Nous la Gourmeteria
Què et pot passar si menges cinc nous cada dia?