Una setmana abans de la celebració de The World's 50 Best Bars 2022 i per sisè any consecutiu, avui s'ha publicat la llista ampliada dels bars classificats entre les posicions 51 i 100. Una llista anual que té per objectiu posar en relleu un major nombre de bars i regions de tot el món i que ha estat creada per més de 650 experts: des de cambrers, educadors i consultors de renom fins a escriptors de begudes i especialistes en còctels. Un certamen amb una gran repercussió internacional que per primera vegada des de la seva creació el 2012, surt de Londres per aterrar a Barcelona i donar impuls a la recuperació postpandèmia de la ciutat barcelonina amb una cita que reunirà més de 1.000 convidats de referència mundial.

Analogue (Singapore)
Analogue (Singapore)

"Decidim portar la cerimònia fora de Londres per primera vegada per donar a conèixer altres grans ciutats del món de la cocteleria, i estem encantats que apareguin tantes de noves en aquesta llista ampliada: poder reconèixer 32 ciutats globals diferents dels 50 llocs disponibles és especialment satisfactori. Tots els bars anunciats avui han continuat superant, amb una resistència extraordinària, els reptes als quals encara s'enfronta el sector, i ens complau enormement celebrar el doble d'establiments i els seus assoliments", afirma Mark Sansom, director de Continguts de The World's 50 Best Bars.

No Sleep Club (Singapore)
No Sleep Club (Singapore)

The World's 50 Best Bars 2022: la llista 51-100 en xifres

La classificació 51-100 de The World's 50 Best Bars 2022 inclou establiments de 32 ciutats diferents de tot el món. Enguany hi ha 15 noves entrades amb 5 ciutats que s'estrenen: Cracòvia, Bratislava, Manchester, Platja del Carmen i Bogotà. Dels 14 bars asiàtics que es poden trobar, Singapur lidera la classificació amb vuit bars, incloent-hi dues noves entrades. Sago House és el millor classificat, en el número 51, seguit de 28 HongKong Street en la posició 55; tots dos en una categoria més alta que en el 2021. El Regne Unit lidera Europa amb quatre bars d'un total de setze en tot el continent. Després del Regne Unit, França i Itàlia tenen tres bars en la llista. Europa de l'Est apareix per primera vegada amb bars de Bratislava i Cracòvia, i Sud-àfrica compta amb un rècord de 4 bars en la classificació a Ciutat del Cap i Johannesburg, mentre que a Àfrica Oriental l'Hero Bar de Nairobi ha pujat dos llocs.

La Sala de Laura
La Sala de Laura (Bogotà)

Sobre The World's 50 Best Bars 2022

The World's 50 Best Bars és una entitat propietat de William Reed que cada any crea la llista definitiva dels millors establiments de begudes del món, una classificació votada per més de 600 experts de tot el planeta. La llista dels The World's 50 Best Bars es publica anualment des del 2009 i s'ha convertit en la classificació més esperada per als professionals de les begudes i els aficionats als còctels de tots els racons del planeta. La llista dels Àsia's 50 Best Bars porta publicant-se des de 2016 i la dels North America's 50 Best Bars es va llançar per primera vegada el juny de 2022. Per a aquest any, The World's 50 Best Bars ha introduït alguns canvis en el funcionament de les votacions per a adaptar els premis a la situació postpandèmica i garantir una tria tan autèntica com sigui possible.

Sin+Tax
Sin+Tax (Johannesburg)

Barcelona acollirà la 6ª edició del certamen de cocteleria més important del món 

La classificació The World's Best Bars 2022, patrocinada per Perrier, es revelarà en una cerimònia de lliurament de premis que tindrà lloc a Barcelona el 4 d'octubre de 2022. El recompte de la llista també es retransmetrà en directe per a l'audiència mundial que no pugui assistir a partir d'un quart i cinc de les nou del vespre. Els amants dels bars i els còctels estan convidats a unir-se a través de la pàgina de Facebook de The World's 50 Best Bars i del canal 50 Best Bars TV a YouTube.