W Barcelona, vaixell insígnia de W Hotels a tot el món i part del grup Marriot International (NAS-DAQ: MAR), dona la benvinguda a l'estiu amb The Bonfire, una memorable experiència gastronòmica amenitzada amb un espectacle a l'aire lliure en el qual el foc serà l'autèntic protagonista durant tota la vetllada.

W Barcelona The Bonfire 8
W Barcelona The Bonfire

La revetlla de Sant Joan serà especialment màgica, amenitzada amb un espectacle de focs artificials i amb un 'dress code' especial per a l'ocasió

Cada dijous a la nit, FIRE, el restaurant insígnia de l'Hotel W Barcelona, es traslladarà a l'espectacular terrassa WET Deck de l'hotel, donant pas a The Bonfire, una experiència que delectarà tots els comensals amb una suculenta carta en què el foc, les brases i altres tècniques ancestrals sorprendran fins i tot els paladars més exigents.

W Barcelona The Bonfire 3
W Barcelona The Bonfire

La nit de Sant Joan serà especialment inoblidable per a tots els assistents

Amb un codi de vestir totalment blanc i focs artificials per celebrar junts la nit més màgica de l'any. En aquesta celebració, el foc purificarà i cremarà totes les coses dolentes per fer lloc a noves oportunitats i desitjos, coincidint amb la nit en què se celebra el solstici d'estiu. La proposta gastronòmica pròpia de FIRE neix de la unió de les brases i la terra, per crear una experiència sensorial única que gira al voltant del foc. Amb The Bonfire, aquesta experiència adquirirà una dimensió especial embolicada en la brisa de la Mediterrània, aconseguint una fusió plena de contrastos i traslladant les flames de la cuina a la terrassa per gaudir d'una autèntica experiència sensorial en un escenari privilegiat amb vista al mar.

W Barcelona The Bonfire 1
W Barcelona The Bonfire

Entre l'oferta gastronòmica, hi haurà productes de temporada, com el gaspatxo de cirera negra o la cranca amb síndria osmotitzada, alvocat i emulsió del seu corall, opcions perfectes per compartir com a entrants. Així com plats en què el foc es converteix en un dels ingredients principals, sigui mitjançant la cocció, com en l'icònic Tomahawk (llom alt madurat amb os llarg) propi de la casa, o per la carícia de les hipnotitzants flames, com en el cas del llobarro salvatge flamejat davant dels comensals o la crème brûlée de vainilla de Tahití amb sucre flamejat, una aposta segura per als amants del dolç. A més, la carta ofereix una barreja perfectament proporcionada entre la proteïna vegetal i la proteïna animal i una explosió de sabors i contrastos amb productes com la col xinesa, l'opció veggie perfecta amb l'equilibri just entre el picant i el dolç.

W Barcelona The Bonfire 6
W Barcelona The Bonfire

L'experiència The Bonfire es complementarà amb un increïble espectacle de foc, així com la millor música i ballarins, que sorprendran tots els assistents. A més, els comensals protagonitzaran el moment més màgic de la nit: un llançament conjunt de fanalets per demanar bons desitjos i tenir la millor de les sorts aquest estiu. Una combinació mediterrània amb l'essència més pura de W Barcelona per donar la benvinguda a l'època més càlida i vibrant de l'any.