Els candidats a les eleccions catalanes, a més d'opinions polítiques diferents, tenen gustos gastronòmics diversos. Hem preguntat als candidats de diferents partits quins són els seus restaurants preferits i aquestes són les respostes que ens han donat. Locals repartits en diferents punts de Catalunya amb propostes de menjar singulars.

🔴 Resultats eleccions de Catalunya 2024, DIRECTE 

📊 La participació en les eleccions de Catalunya 2024 

🔍 Resultats Eleccions de Catalunya 2024 per municipis | CERCADOR
 

Els restaurants preferits dels candidats a les eleccions

Alguns dels candidats a les eleccions catalanes ens han explicat quins són els seus locals preferits per anar a menjar i beure. Salvador Illa (PSC), Alejandro Fernández (PP), Pere Aragonès (ERC), Carles Puigdemont (Junts + Puigdemont per Catalunya) i Laia Estrada (CUP) expliquen a La Gourmeteria d'ElNacional.cat quins són els seus restaurants preferits.

PSC - Salvador Illa

Salvador Illa explica que els seus restaurants preferits són dos locals de Barcelona. D'una banda, la bodega Sepúlveda, un local clàssic de cuina catalana amb plats típics i força vins catalans. De l'altra, l'Speakeasy, un espai clandestí de còctels i tapes de l'Eixample.

Un local que, curiosament, se situa davant l'Speakeasy, un dels preferits de Salvador Illa

ERC - Pere Aragonès

El president de la Generalitat i candidat a les eleccions per Esquerra Republicana, Pere Aragonès, té dos restaurants preferits que són força diferents entre si. D'una banda, el Frankfurt Mélies, un local senzill de Pineda de Mar. D'altra banda, si parlem de restaurants de Barcelona, el preferit d'Aragonès és la Gormanda, un establiment més sofisticat que ofereix menú degustació. Un local que, curiosament, se situa davant l'Speakeasy, un dels preferits de Salvador Illa.

Junts + Puigdemont per Catalunya - Carles Puigdemont

Puigdemont ho té clar: el seu restaurant preferit és el Boira. Es tracta d'un establiment mític de la plaça Independència de Girona on feien cuina variada i amb una presentació cuidada. Un racó idíl·lic per gaudir de bona gastronomia que, malauradament, va tancar l'any 2022.

PP - Alejandro Fernández

El candidat del PP escombra cap a casa i confessa que els seus restaurants preferits són els locals de peix del barri del Serrallo de Tarragona. Restaurants com el Pòsit o l'Àncora del Serrallo són alguns dels noms dels establiments que omplen el Moll dels Pescadors del mític barri tarragoní.

CUP - Laia Estrada

La candidata de la Candidatura d'Unitat Popular, Laia Estrada, explica que no té un sol restaurant preferit, sinó que té un tipus d'establiments que li encanten. Confessa que el que més li agrada és el menjar i el beure que ofereixen els casals populars d'arreu dels Països Catalans.

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!