El futur de Leo Messi és una incertesa a hores d'ara. L'exjugador del Futbol Club Barcelona es troba aquests dies a Barcelona passant unes jornades en família. El diumenge passat es va veure Messi al concert de Coldplay a l'Estadi Olímpic Lluís Companys on, precisament, el club blaugrana jugarà els seus partits la pròxima temporada 2023-24. Ara s'ha sabut que aquest dilluns l'argentí va dinar en un restaurant asiàtic de Barcelona amb la companyia de Cesc Fàbregas, segons ha publicat Jijantes.

Messi va signar en un tovalló el contracte

El primer “contracte” entre Lionel Messi i el Barcelona es va signar entre tres persones en una cafeteria. La història es remunta al setembre del 2000, quan el 7 pilotes d'Or va viatjar a Espanya amb el seu pare per fer una prova al Barcelona gràcies a les gestions dels representants. Havia de demostrar tot el que havia fet a Newell's, però passaven els dies i Joan Gaspart, llavors president del club català, no estava segur d'apostar per un noi de 13 anys que tenia problemes de creixement i ni tan sols passava el metro quaranta.

El destí va canviar el 14 de desembre, quan un representant va anar a jugar a tenis al club Pompeia de Montjuïc amb Carles Rexach, llavors secretari tècnic del Barça, i després a dinar a la confiteria del club. Allà es va sumar l'agent Josep Maria Minguella, que juntament amb els representants de Messi van pressionar Rexach perquè es decidís. En aquell instant, l'exfutbolista barceloní va agafar un tovalló de paper i va redactar el contracte de Messi.

I si la història es repeteix de nou? I si Messi va signar el contracte del seu retorn en un tovalló de paper? El campió del món amb Argentina va dinar aquest dilluns al restaurant 99 Sushi Bar Barcelona. Potser allà va quedar estampat un nou contracte històric per al club blaugrana.

99 Sushi Bar Barcelona: el resguard de Messi

Elegància, exclusivitat i preciositat. Són tres adjectius meravellosos per definir aquest restaurant asiàtic de Barcelona on va dinar Messi aquest dilluns. Una cuidada elaboració, un excel·lent servei i la seva exclusiva decoració, s'uneixen per donar forma al 99 Sushi Bar. Un lloc ideat per descobrir els sabors i textures que amaga l'alta cuina japonesa a la ciutat comtal.

El 99 Sushi Bar podria haver esdevingut el nou emblema de Barcelona si l'encara futbolista del PSG hagués signat el seu contracte amb el Barça en un tovalló de paper, tal com va fer ara 23 anys. La història, per tant, es podria repetir de nou, perquè podria haver quedat estampat la seva firma en un tros simbòlic de paper de 10 centímetres quadrats. 

Des dels plats més clàssics i tradicionals de la cuina japonesa, fins als plats més avantguardistes i innovadors de Barcelona. Serveixen sushi per peces que es confeccionen en directe i a ull del comensal a la barra del restaurant. Plats poc comuns, atrevits i amb les essències més característiques del sushi japonès, és el restaurant ideal per als amants de la cuina japonesa.