No fa ni una setmana que l'emblemàtic Pinotxo de la Boqueria va anunciar el seu traspàs i el canvi de mans pel que fa a la propietat. La història, però, acaba de fer un gir sobtat: avui, el bar Pinotxo ha apujat de nou la persiana, i ho ha fet amb el nom de sempre.

Els dubtes al voltant del futur del Pinotxo són història. Després de descartar-se cap acord entre els familiars que el gestionaven, finalment han estat els responsables d'un altre local de la Boqueria els encarregats de continuar mantenint viva la flama: estem parlant del Bar Central.

⚽ El restaurant italià preferit de la família Messi a Barcelona: Ristorante Capú

Finalment han estat els responsables d'un altre local de la Boqueria els encarregats de continuar mantenint viva la flama del bar Pinotxo: estem parlant del Bar Central

Es mantindrà l'essència del local? Encara oferiran els mateixos plats? En declaracions a Betevé, el nou equip del bar Pinotxo assegura que així serà. “L’essència del producte, l’amabilitat i l’alegria han caracteritzat l’antic bar Pinotxo”, diuen, seran respectades en aquesta nova etapa.

També ha transcendit la carta del bar i, a priori, la promesa del nou equip, ara per ara, s'està complint. Navalles gallegues, bonítol en escabetx, empedrat de bacallà, capipota... Seran tan bons com aquells que hem gaudit durant tants i tants vermuts?

Tanca el bar Pinotxo de la Boqueria per disputes entre els familiars