Jack Daniel's presenta Jack Daniel's Bonded i Jack Daniel's Triple Mash com les dues primeres expressions permanents de la nova Bonded Series de la marca. Aquestes dues noves referències reten homenatge a l'excel·lència en l'elaboració de whisky a l'emblemàtica destil·leria i serà una extensió permanent de la família de marques Jack Daniel's. Jack Daniel's Bonded i Triple Mash s'embotellen a 50° d'alcohol, amb un envàs inspirat en el disseny original de l'ampolla de Jack Daniel's Tennessee Whisky de 1895. Segons l'estipulat per la Llei Bottle-in-Bond de 1897, el whisky ha de ser destil·lat per un sol destil·lador durant una temporada, madurat durant almenys quatre anys i embotellat a 50° d'alcohol. "La destil·leria Jack Daniel's porta diverses generacions elaborant un excepcional whisky americà amb els més alts estàndards de qualitat, abans i després de la Llei Bottle-in-Bond, que es remunta als dies del mateix Mr. Jack", afirma Chris Fletcher, mestre destil·lador de la marca. "Jack Daniel's Bonded i Triple Mash són una picada d'ullet a la nostra herència amb un toc d'innovació i artesania, brindant una oportunitat perquè tant els nostres amics com els nous bevedors explorin i descobreixin tot el que Jack Daniel's pot oferir."

Jack Daniel's Bonded i Triple Mash són una picada d'ullet a la nostra herència amb un toc d'innovació i artesania, brindant una oportunitat perquè tant els nostres amics com els nous bevedors explorin i descobreixin tot el que Jack Daniel's pot oferir

JD Bonded 4
Jack Daniel's Bonded / Foto: Jack Daniel's

Jack Daniel's Bonded, fruit de la tradició

Jack Daniel's Bonded és fruit de la recepta tradicional de Jack, composta per un 80% de blat de moro, 12% d'ordi maltat i 8% de sègol. Les botes se seleccionen a mà per tenir un color, sabor i aroma més profunds, aportant un caràcter més fosc, ric i marcat pel roure. Es tracta d'un whisky de Tennessee amb 50 graus d'alcohol, amb notes de caramel, roure i espècies que donen pas a un final agradable i persistent.

Jack Daniel's Triple Mash, extraordinària combinació

Jack Daniel's Triple Mash és el resultat de la combinació de tres whiskies embotellats: 60% Jack Daniel's Tennessee Rye, 20% Jack Daniel's Tennessee Whisky i 20% Jack Daniel's American Malt. Cada expressió es destil·la en la mateixa temporada a Lynchburg, Tennessee, s'envelleix segons les estipulacions de la Llei Bottle-in-Bond i, finalment, es barreja i embotella a 50 graus. Es tracta d'un whisky extraordinari que ofereix tocs de mel, malt i roure suau, conduint a un final arrodonit i durador. Jack Daniel's Bonded i Triple Mash estaran disponibles a Espanya aquest Nadal.

JD Bonded i Triple Mash / Foto: Jack Daniel's
Varietats JD Bonded i Triple Mash / Foto: Jack Daniel's

Jack Daniel's, des de 1866

Registrada oficialment pel Govern dels Estats Units el 1866 i amb seu a Lynchburg, Tennessee, la Destil·leria Jack Daniel és la primera registrada als Estats Units i figura en el Registre Nacional de Llocs Històrics. Jack Daniel's és el fabricant del mundialment famós Jack Daniel's Old No. 7, Gentleman Jack, Jack Daniel's Single Barrel, Jack Daniel's Honey, Jack Daniel's Fire, Jack Daniel's Apple, Jack Daniel's Rye i Jack Daniel's Sinatra Select. Avui dia, Jack Daniel's és una veritable icona global que es troba a més de 170 països de tot el món i és la marca de begudes alcohòliques més valuosa del món, reconeguda per Interbrand.