El Grupo de restauración Banco de Boquerones ha anunciat la seva col·laboració amb la Fundación Ana Bella, una organització compromesa amb la construcció d'una societat igualitària lliure de violència cap a les dones. Durant el cap de setmana del 8 de març, en commemoració del Dia Internacional de la Dona, tots els restaurants de la cadena donaran el 100% dels seus beneficis a la Fundación Ana Bella. Escau esmentar que el 86% de la plantilla de Banco de Boquerones són dones.

Tots els restaurants de la cadena Banco de Boquerones donaran el 100% dels beneficis del cap de setmana del 8 de març a la Fundación Ana Bella amb motiu del Dia Internacional de la Dona

La Fundación Ana Bella té com a missió la construcció d'una societat lliure de violència, i compta amb una xarxa mundial de 28.000 dones supervivents que actuen a 88 països, utilitzant la seva experiència per ajudar altres dones a sortir del cicle de la violència.
Aquesta col·laboració no només busca recaptar fons, sinó també conscienciar treballadors i client de la importància d'aquesta tasca duta a terme per la Fundación Ana Bella.

"Com a Banco de Boquerones estem compromesos a donar suport a iniciatives com les que duu a terme la fundació Ana Bella, que promouen la igualtat i l'erradicació de la violència de gènere," declaren Sofia Matarazzo i Bruno Balbás, propietaris del grup de restauració que disposa de vuit establiments a Barcelona: Casa Ràfols, Can Framis,  Elsa y Fred, Casa Lolea, Sophie, Club 61, Bru y La Pepeta. 

La Fundación Ana Bella té com a missió la construcció d'una societat lliure de violència

La Fundación Ana Bella es basa en valors d'empatia, sororitat, cocreació, amor i apoderament, i treballa en estreta col·laboració amb diversos actors socials i empreses per promoure un canvi significatiu en la lluita contra la violència de gènere. Per a més informació sobre la Fundación Ana Bella i com donar suport a la seva causa, visita la seva pàgina web www.fundacionanabella.org.