Anar als restaurants amb canalla és complicat. No és ni de bon tros impossible, però sí que cal vigilar més del compte perquè es comportin i no facin més soroll del que pertoca. És per això que a les famílies els interessa buscar restaurants kids friendly per tal de poder menjar amb tranquil·litat. L'ideal, doncs, és poder seure a taula i degustar un bon menú amb la pausa i comoditat necessària, però alhora tenir la certesa que els més petits estan segurs i jugant en un espai protegit i sense perills. A continuació, el llistat amb 5 restaurants kids friendly a Barcelona.

Sopa Barcelona

El pilar de la cuina de Sopa Barcelona o Sopa Boronat és elaborar plats saborosos i saludables amb aliments ecològics i de proximitat. Promouen el respecte per la naturalesa i moviments ecologistes com el comerç just i l’economia sostenible. Disposen de taules de fusta i vegetació en un restaurant vegà i vegetarià amb vidrieres i saló per a classes de ioga. És kid friendly perquè té un espai molt ampli i gaudeix d'una terrassa en una superilla amb un parc infantil al davant mateix.

📍 C/ de Roc Boronat, 114, Barcelona

Cantina Lab Can Batlló

Cantina Lab Can Batlló és un bar-restaurant cooperatiu. Ofereixen productes de qualitat elaborats amb molta dedicació per professionals especialitzats i amb una gran passió per la cuina. El seu compromís parteix de la proximitat amb el territori, la sostenibilitat mediambiental i la diversitat gastronòmica. Volen oferir aliments el més variat possible, però amb la idea de promoure al màxim una dieta saludable, nutritiva i de temporada, donant opcions veganes i vegetarianes. És un restaurant kid friendly, ja que tenen una terrassa amb un espai exterior ampli molt gran i protegit per parets. Es tracta, doncs, d'un espai segur on les criatures poden jugar sense sentir-se amenaçades.

📍 Gran Via de les Corts Catalanes, 169, Barcelona

Can Farell

La masia-restaurant Can Farell, ubicada al Vallès Oriental, té una història al darrere molt interessant. Amb elements arquitectònics que podrien datar del segle XV, aquesta masia era terra de pagesos. L'any 1971 la família Riera Garcia va iniciar la tasca de restaurant, adequant els espais per donar-los un ús gastronòmic, aprofitant la singularitat i tradició de l’espai. Disposen d’una sala de jocs interior on poden accedir tots els infants majors de 3 anys, en acabar de dinar. A més, a l’exterior els infants poden jugar al camp de futbol, gronxadors i jardí.

📍 Ctra. de Caldes a Granollers - km. 5,5, Santa Eulàlia de Ronçana

Comunitat 33

Comunitat 33 és un restaurant ubicat al districte de les Corts de Barcelona. És un espai versàtil per a tota mena d'esdeveniments i celebracions que aposta per un variat receptari gastronòmic que farà les delícies dels paladars més exigents. És kid friendly perquè els dissabtes, a la zona lúdica, els nens poden asseure’s en còmodes coixins per terra, gaudir de les animacions, llegir un magazín infantil, jugar a passatemps, dibuixar, veure una pel·lícula a la televisió o simplement descansar.

📍 C/ de Bordeus, 33, Barcelona

Family Room Cafè

La filosofia de Family Room Cafè és la d'oferir un espai per a tota la família i per sentir-se com a casa. Un lloc que, a diferència del ritme de la ciutat, recull aquesta tranquil·litat necessària per poder menjar o prendre quelcom de qualitat. Amb un espai on els més petits poden entretenir-se i gaudir d'un berenar, jugant amb casetes, pissarres i llegint contes.

📍 C/ de Joan Gamper, 13, Barcelona