Si t'agraden els batuts i a més et trobes immers en una dieta per a perdre pes, aquest article et serà de gran utilitat. Aquí trobaràs un llistat amb els millors batuts si vols baixar de pes. Depurar i netejar el nostre cos no ha de ser una tasca complicada, sinó tot el contrari, el més senzill del món, ja que ho podem aconseguir amb productes 100% naturals que podem consumir diàriament, com les fruites i les verdures.

🍓 Gener: moment de tornar a cuidar la nostra alimentació

3 batuts per perdre pes

Treu-te la idea del cap que per perdre pes necessites molta força de voluntat. La cosa només consisteix a saber què menjar i com menjar-ho per tal d'aconseguir l'efecte adequat al cos. Això sí, sense que aquests aliments perdin tots els nutrients que ens aporten. A continuació, et portem 3 idees de batuts infal·libles.

Papaia, ideal per als batut
Papaia, ideal per als batuts / Foto: Unsplash

Batut de papaia i plàtan, el color de l'estiu

  1. Per començar hem de tallar les fruites a trossos no massa grans. Quan els tenim tallats, els posem al vas batedor i batem bé.
  2. A continuació afegim la ratlladura de llimona i tornem a batre.
  3. Ara passem a posar llet, dos rovells d'ou i una mica de sucre. Barregem bé i veurem si la textura és la desitjada. Si t'agradaria tenir una textura una mica més fina, afegeix una mica més de llet.
  4. Quan tenim el batut, només hem d'afegir el gel picat, moure una mica més i estarà a punt per servir.

Batut de pinya i api, sabor exòtic

  1. Per començar, tallem les pinyes a daus i rentem bé l'api.
  2. A continuació, espremem mitja llimona.
  3. Seguidament, tallem l'api per facilitar el liquat i el passem al robot de cuina.
  4. Incloem tots els ingredients: dos vasos d'aigua, pinya, api, suc de llimona i una cullerada de mel.
  5. Finalment, el batem durant uns segons, fins a aconseguir una beguda ben homogènia.
Batut de Fruites
Batut de fruita / Foto: Unsplash

Batut de maduixa amb llet, per als amants del dolç

  1. Per començar, rentem bé les maduixes en aigua, les traiem les cues verdes i passem a tallar-les a trossos no molt grans. Pot ser una bona idea reservar algunes maduixes per a la presentació.
  2. Posem les maduixes en sucre i les deixem reposar una mitja hora més o menys a la nevera.
  3. Passat aquell temps, posem les maduixes a la batedora i afegim la llet. Ara només hem de batre bé per integrar tots els ingredients correctament, eliminar qualsevol mena de grumoll i aconseguir una textura cremosa.
  4. Com no volem que sigui massa dolç, pot ser una bona opció utilitzar l'edulcorant.
  5. Ara només fa falta servir. Recorda, és un batut que és molt més ric fred. Si notes que no és massa fred, només l'has de posar a la nevera. Algunes persones li posen un glaçó.