Megatsunami Pacífic
Gestió IRPF
Sagrada Família
Inundació Groenlàndia
Fill passaport caducat
Barça
Temps Catalunya
Germans Williams
Nom nena català
Pobles Catalunya poc coneguts
Preu de la llum avui
Festes de Gràcia 2025
Més
La Gourmeteria
Tancar sessió
Sí
No
Iniciar sessió
No ets membre d'ElNacional.cat?
Uneix-te al Club
Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí
No
Al mercat
Actualitat
Opinió
Restaurants
Entre fogons
Kilòmetre 0
El Celler
Receptes
Ingredients
Recomanacions
Vídeos
Qui som
Què fem
On som
La Gourmeteria
TRUCS RESTAURANTS
4 trucs de cuina que s'utilitzen als restaurants
Jordi Prió
SALSES
Aquesta és la salsa que va sorgir quan els francesos van copiar malament l'allioli
Jordi Prió
RESTAURANTS
On menjar bé al Vallès Occidental: 4 restaurants que són una aposta segura
Jordi Tubella
3 RECEPTES AMB
La cuina d'Ada Parellada: 3 plats amb meló molt frescos i originals
Ada Parellada
RESTAURANTS
El restaurant al bell mig del Poblenou amb un entrepà espectacular de gairebé un segle
Rosa Molinero Trias
CURIOSITATS CULINÀRIES
Buguenvíl·lea: la curiosa flor que té gust de tomàquet
Jordi Prió
OPINIÓ
La petita creperia ambulant que reparteix felicitat sobre rodes
Albert Villaró / Montse Ferrer
RESTAURANTS
El restaurant amb més de dos-cents anys de solera a peu de mercat
Martí Sales
NUTRICIÓ
Per què es recomana cuinar el pollastre amb vinagre i quin efecte té en la digestió?
María Coca
FRUITES
Què és el meló serp, l'aliment mediterrani en perill d'extinció?
Jordi Prió
Aperitius
Empanada de pop
Albert Vilas
Aperitius
Aperitius de carn
Albert Vilas
Llegums
Llenties amb foie
Oscar Manresa
Receptes
Ingredients
Vídeos