• Segueix-nos a Discover
  • Senglars morts
  • Amnistiats
  • Preu llum avui
  • Temps Catalunya
  • Quentin Tarantino
  • Pesta porcina africana
  • Corrupció UE
  • Rufián
  • Signe del zodíac
  • Spotify Wrapped 2025
  • Més

Logo La Gourmeteria La Gourmeteria

Tancar sessió
Sí No
Iniciar sessió

No ets membre d'ElNacional.cat? Uneix-te al Club

Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí No
  • Al mercat
  • Actualitat
  • Opinió
  • Restaurants
  • Entre fogons
  • Kilòmetre 0
  • El Celler
  • Receptes
  • Ingredients
  • Recomanacions
  • Vídeos
  • Qui som
  • Què fem
  • On som
La Gourmeteria
XOCOLATA

Què és el bacau, el cosí de la xocolata gairebé desconegut

Jordi Prió
Restaurant l'entrada portada foto Esmorzarsdeforquillacat
ESMORZARS DE FORQUILLA

Un temple dels esmorzars de forquilla a Alpicat per posar-se les botes quan ve el fred

Esmorzarsdeforquilla.cat
Bizcocho
TRUCS CULINARIS

Les raons més sorprenents per les quals es pot espatllar un pa de pessic: no et tornarà a passar

Jordi Prió
Grans de kefir
CONSELL ALIMENTARI

Aquest és l''or blanc' que millora les digestions i equilibra la microbiota

María Coca
Frutas tropicales
FRUITES

Sabies què és el gac? Diuen que és la fruita dels déus i pocs la coneixen

Jordi Prió
Ada Parellada beixamel portada Foto Raquel Sánchez
CONSELL CULINARI

Com fer una bona beixamel casolana: el pas a pas de l'Ada Parellada

Ada Parellada
Guaba o guama
CURIOSITATS CULINÀRIES

La fruita que sembla una beina i que té gust de cotó de sucre

Jordi Prió
Imatge d'arxiu d'una tassa de cafè | Freepik
LLENGUA

'Xampú', 'polvoró' o 'caputxino': els nous termes gastronòmics que ja reconeix el DIEC

Oriol Foix
Boloñesa
RECEPTES ITALIANES

Aquesta és la recepta oficial del ragú a la bolonyesa, segons l'Acadèmia Italiana de la Cuina

Jordi Prió
Pimienta rosa
ESPECIES

Sabies que el pebre rosa en realitat no és un pebre?

Jordi Prió
fesols lull ros bacalla esqueixat pas000
Llegums Fesols de l'ull ros amb bacallà esqueixat Albert Vilas
cigrons catalana pas000
Llegums Cigrons a la catalana Albert Vilas
faves xipirons pas000
Llegums Faves amb xipirons Albert Vilas
Receptes
Receptes
Ingredients
Ingredients
Vídeos
Vídeos
Logo El Nacional
  • Qui som
  • Què fem
  • On som

  • Publicitat
  • Escriu-nos
  • Termes i condicions d'ús
  • Política de privacitat
  • Política de cookies
  • Administrar servei Utiq
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya, Departament de la Presicència