Segueix-nos a Discover
Putin
Junts
Temps Catalunya
Preu llum avui
Generalitat senglars
Amnistia
Rufián
Federica Mogherini
Alineació Barça - Atlètic
Peste Porcina Africana
Vídeo de Joan Carles I
Més
La Gourmeteria
Tancar sessió
Sí
No
Iniciar sessió
No ets membre d'ElNacional.cat?
Uneix-te al Club
Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí
No
Al mercat
Actualitat
Opinió
Restaurants
Entre fogons
Kilòmetre 0
El Celler
Receptes
Ingredients
Recomanacions
Vídeos
Qui som
Què fem
On som
La Gourmeteria
ESPECIES
Sabies que el pebre rosa en realitat no és un pebre?
Jordi Prió
LLENGUA
'Xampú', 'polvoró', o 'caputxino': els nous termes gastronòmics que ja reconeix el DIEC
Oriol Foix
ESMORZARS DE FORQUILLA
Un temple dels esmorzars de forquilla a Alpicat per posar-se les botes quan ve el fred
Esmorzarsdeforquilla.cat
RECEPTES ITALIANES
Aquesta és la recepta oficial del ragú a la bolonyesa, segons l'Acadèmia Italiana de la Cuina
Jordi Prió
XOCOLATA
Què és el bacau, el cosí de la xocolata gairebé desconegut
Jordi Prió
CURIOSITATS CULINÀRIES
La fruita que sembla una beina i que té gust de cotó de sucre
Jordi Prió
CONSELL CULINARI
Com fer una bona beixamel casolana: el pas a pas de l'Ada Parellada
Ada Parellada
TRUCS CULINARIS
Evita que es faci malbé el brou de l'escudella amb aquest truc
Jordi Prió
RECEPTES CATALANES
Com es fa el pa de fetge: recepta magistral
Jordi Prió
ENTREVISTA
Enric Buendia: "Estem molt contents amb l'estrella Michelin, però cal seguir tocant de peus a terra"
Oriol Foix
Arrossos
Paella valenciana
Albert Vilas
Arrossos
Arròs caldós amb nècores
Albert Vilas
Arrossos
Arròs amb potes de cranc vermell
Albert Vilas
Receptes
Ingredients
Vídeos