Portades
Israel - Hamàs
Maria Corina Machado
Opa BBVA Sabadell
Dina Boluarte
Treballadors Amazon
Millors hospitals catalans
Estrenes Netflix
Imserso 2025-2026
Signe zodíac més perfeccionista
Preu de la llum avui
Temps Catalunya
Més
La Gourmeteria
Tancar sessió
Sí
No
Iniciar sessió
No ets membre d'ElNacional.cat?
Uneix-te al Club
Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí
No
Al mercat
Actualitat
Opinió
Restaurants
Entre fogons
Kilòmetre 0
El Celler
Receptes
Ingredients
Recomanacions
Vídeos
Qui som
Què fem
On som
La Gourmeteria
RESTAURANTS
L'ancoratge de preus: l'estratègia dels restaurants perquè gastis més
Jordi Prió
3 RECEPTES AMB
De l’aperitiu a l'snack: tres maneres delicioses de cuinar espinacs
Ada Parellada
RESTAURANTS
On menjar bé a Tarragona: 4 restaurants que són una aposta segura
Jordi Tubella
CERVESA
La primera cervesa feta amb oli d'oliva del món és catalana i s'elabora al Pallars
Oriol Foix
POSTRES
L'ingredient típic de la pastisseria que va néixer per aprofitar sobres
Jordi Prió
MERCATS
Menjar autèntic en un mercat de Barcelona on encara no manen els turistes
Menja amb gust
ALIMENTACIÓ
La raó per la qual si menges al sol controles millor els teus pics de glucosa
María Coca
VI
El que ha de costar una ampolla de vi per encertar, segons una crítica enològica
Jordi Prió
FORMATGES
El secret dels formatges picants: per què alguns piquen sense portar pebre?
Xevi Miró
CURIOSITATS CULINÀRIES
Per què les gambes vermelles canvien de color?
Jordi Prió
Pasta
Fettuccine amb bolets, alfàbrega, tomàquet sec i mozzarella de búfala
Albert Vilas
Peix i marisc
Caragolins de mar
Albert Vilas
Postres i dolços
Brioixeria: Triangles de cabell d'àngel
Albert Vilas
Receptes
Ingredients
Vídeos