Segueix-nos a Discover
El Gordo
Loteria de Nadal | DIRECTE
Comprovar Loteria de Nadal
Segon premi
Tercer premi
Atemptat Moscou
Temps Catalunya
Preu llum avui
Estrenes Netflix
Més
La Gourmeteria
Tancar sessió
Sí
No
Iniciar sessió
No ets membre d'ElNacional.cat?
Uneix-te al Club
Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí
No
Al mercat
Actualitat
Opinió
Restaurants
Entre fogons
Kilòmetre 0
El Celler
Receptes
Ingredients
Recomanacions
Vídeos
Qui som
Què fem
On som
LOTERIA
Llistat de tots els premis de la Loteria de Nadal 2025
La Gourmeteria
TORRONS
Des de quan mengem torró per Nadal?
Marc Pons
Nadal
7 galetes de Nadal, delícies populars d'arreu del món
La Gourmeteria / Anna Tomàs
CONSELL CULINARI
Com fer tiramisú casolà de torró: el pas a pas de l'Ada Parellada
Ada Parellada
GAMBES
Pel bé de tots, has de deixar de menjar gambes: aquí en tens la raó
Oriol Foix
FORMATGES
Com muntar la taula de formatges perfecta per a un sopar de Nadal
Jordi Prió
RECEPTES TRADICIONALS
El flam salat que es posa al brou de Nadal: delicatessen inesperada
Jordi Prió
OPINIÓ
Safates d’embotits, llom rostit i bones llamineres: el menú ideal d’aquestes festes
Ada Parellada
HISTÒRIA GASTRONÒMICA
Per què el 'fish and chips' britànic va ser clau en la Segona Guerra Mundial
Jordi Prió
TRUCS CULINARIS
Barbeta, llavis, nas: el truc de xef per controlar el punt de cocció de la carn
Jordi Prió
GASTRONOMIA
Aquest Nadal, regala Catalunya en estat pur: sabors, vins i productes locals que expliquen història
Ofert per Fent País Experiències
Sopes i brous
Escudella i carn d'olla
Albert Vilas
Carns
Filet de porc amb reducció de Pedro Ximénez
Albert Vilas
Carns
Rostit de Nadal: Ànec amb prunes i pinyons
Albert Vilas
Receptes
Ingredients
Vídeos