• Segueix-nos a Discover
  • Grip Catalunya
  • Ayuso
  • Temps Catalunya
  • Constitució
  • Preu llum avui
  • Pel·lícules Nadal
  • Teràpia gossos
  • Estatut d’autonomia
  • Més

Logo La Gourmeteria La Gourmeteria

Tancar sessió
Sí No
Iniciar sessió

No ets membre d'ElNacional.cat? Uneix-te al Club

Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí No
  • Al mercat
  • Actualitat
  • Opinió
  • Restaurants
  • Entre fogons
  • Kilòmetre 0
  • El Celler
  • Receptes
  • Ingredients
  • Recomanacions
  • Vídeos
  • Qui som
  • Què fem
  • On som
La Gourmeteria
TRUCS CULINARIS

El truc del cuiner per tallar ceba sense plorar: funciona de veritat

Jordi Prió
Laura Serrano, vins Què són els vins naturals? / Foto: Carlos Baglietto
DE VINS AMB LA LAURA

Què són els vins naturals? Una realitat present que has de conèixer

Laura Serrano (@losvinosdelaura)
mongetes del ganxet
OPINIÓ

El producte autòcton, prodigiós i tradicional més estimat de Catalunya

Ada Parellada
Tortilla Sacha
TRUCS CULINARIS

Jordi Roca revela la recepta de truita més fàcil del món: ideal per a ganduls

Jordi Prió
Corte Katsuramuki
TRUCS CULINARIS

Com tallar làmines fines de verdura a l'estil Katsuramuki: el truc viral per fer-ho fàcil

Jordi Prió
Pebreres farcides
RECEPTES

Així es preparen les 'pebreres farcides': el plat valencià amb arròs que es menja l'endemà

Jordi Prió
Parmesano
CURIOSITATS CULINÀRIES

Per què hauries de guardar sempre les escorces del formatge parmesà

Jordi Prió
Restaurant muntanya neu hivern vistes Baqueira Beret esqui Restaurant 5J. / Foto: Oriol Foix
RESTAURANTS

On menjar bé a la muntanya: els millors restaurants del Pirineu català

Oriol Foix
Mantequilla o aceite
COQUES

Com substituir la mantega per oli en una recepta sense espatllar-ho tot

Jordi Prió
Ada Parellada tres salses beixamel. / Foto: Raquel Sánchez
CONSELL CULINARI

Com fer tres salses a partir d'una beixamel: el pas a pas de l'Ada Parellada

Ada Parellada
bacalla al allioli cremat 02
Peix i marisc Bacallà amb allioli cremat Òscar Manresa
cocotxes bacalla lallet pas000
Peix i marisc Cocotxes de bacallà a l'allet Albert Vilas
cargols salsa pas000
Tapes Cargols en salsa Albert Vilas
Receptes
Receptes
Ingredients
Ingredients
Vídeos
Vídeos
Logo El Nacional
  • Qui som
  • Què fem
  • On som

  • Publicitat
  • Escriu-nos
  • Termes i condicions d'ús
  • Política de privacitat
  • Política de cookies
  • Administrar servei Utiq
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya, Departament de la Presicència