Segueix-nos a Discover
Grip Catalunya
Ayuso
Temps Catalunya
Constitució
Preu llum avui
Pel·lícules Nadal
Teràpia gossos
Estatut d’autonomia
Més
La Gourmeteria
Tancar sessió
Sí
No
Iniciar sessió
No ets membre d'ElNacional.cat?
Uneix-te al Club
Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí
No
Al mercat
Actualitat
Opinió
Restaurants
Entre fogons
Kilòmetre 0
El Celler
Receptes
Ingredients
Recomanacions
Vídeos
Qui som
Què fem
On som
La Gourmeteria
TRUCS CULINARIS
El truc del cuiner per tallar ceba sense plorar: funciona de veritat
Jordi Prió
DE VINS AMB LA LAURA
Què són els vins naturals? Una realitat present que has de conèixer
Laura Serrano (@losvinosdelaura)
OPINIÓ
El producte autòcton, prodigiós i tradicional més estimat de Catalunya
Ada Parellada
TRUCS CULINARIS
Jordi Roca revela la recepta de truita més fàcil del món: ideal per a ganduls
Jordi Prió
TRUCS CULINARIS
Com tallar làmines fines de verdura a l'estil Katsuramuki: el truc viral per fer-ho fàcil
Jordi Prió
RECEPTES
Així es preparen les 'pebreres farcides': el plat valencià amb arròs que es menja l'endemà
Jordi Prió
CURIOSITATS CULINÀRIES
Per què hauries de guardar sempre les escorces del formatge parmesà
Jordi Prió
RESTAURANTS
On menjar bé a la muntanya: els millors restaurants del Pirineu català
Oriol Foix
COQUES
Com substituir la mantega per oli en una recepta sense espatllar-ho tot
Jordi Prió
CONSELL CULINARI
Com fer tres salses a partir d'una beixamel: el pas a pas de l'Ada Parellada
Ada Parellada
Peix i marisc
Bacallà amb allioli cremat
Òscar Manresa
Peix i marisc
Cocotxes de bacallà a l'allet
Albert Vilas
Tapes
Cargols en salsa
Albert Vilas
Receptes
Ingredients
Vídeos