Segueix-nos a Discover
Presó Ábalos i Koldo
Cas Ábalos
Junts ruptura PSOE
Incendi Hong Kong
Incendi forestal Palamós
Putin
Tatuatges càncer
Mazón
Stranger Things
Paper film
Temps Catalunya
Preu llum avui
Més
La Gourmeteria
Tancar sessió
Sí
No
Iniciar sessió
No ets membre d'ElNacional.cat?
Uneix-te al Club
Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí
No
Al mercat
Actualitat
Opinió
Restaurants
Entre fogons
Kilòmetre 0
El Celler
Receptes
Ingredients
Recomanacions
Vídeos
Qui som
Què fem
On som
La Gourmeteria
RECEPTES CATALANES
Així és la torronada, el deliciós plat del Maresme que no és el que sembla
Jordi Prió
bars
Un bar de Gràcia que cuina com un restaurant (i a bon preu)
Menja amb gust
CONSELL CULINARI
Com bullir ous perquè quedin perfectes: el pas a pas de l'Ada Parellada
Ada Parellada
RESTAURANTS
Bons restaurants Michelin a un preu assequible: les millors opcions de Catalunya
Oriol Foix
RECEPTES
La recepta de tàrtar dels germans Torres més deliciosa i fàcil: no porta carn
Jordi Prió
La Gourmeteria
El restaurant camí de l’Alt Urgell i Andorra on fer parada i fonda
Víctor Antich
POSTRES
El marró glacé no és car: així el pots preparar a casa de forma fàcil i barata
Jordi Prió
La gourmeteria
El restaurant del Pla d'Urgell que acaba de guanyar la segona estrella Michelin
Víctor Antich
GALA MICHELIN 2026
Noves estrelles Michelin a Catalunya 2026: 2 restaurants entren a la Guia
Oriol Foix
CURIOSITATS CULINÀRIES
Totes les propietats del plàtan de muntanya o 'pawpaw': la fruita tropical més desconeguda
Jordi Prió
Arrossos
Arròs al forn
Albert Vilas
Carns
Xai al forn amb mistela
Albert Vilas
Peix i marisc
Bruixa al forn
Albert Vilas
Receptes
Ingredients
Vídeos