• Segueix-nos a Discover
  • Grip aviària Lleida
  • Temps Catalunya
  • Preu llum avui
  • Mazón
  • Spotify
  • Alerta INUNCAT
  • Refranys catalans
  • Bona nit de Nadal 2025
  • Netejar forn
  • Més

Logo La Gourmeteria La Gourmeteria

Tancar sessió
Sí No
Iniciar sessió

No ets membre d'ElNacional.cat? Uneix-te al Club

Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí No
  • Al mercat
  • Actualitat
  • Opinió
  • Restaurants
  • Entre fogons
  • Kilòmetre 0
  • El Celler
  • Receptes
  • Ingredients
  • Recomanacions
  • Vídeos
  • Qui som
  • Què fem
  • On som
La Gourmeteria
MENÚS DE NADAL

Què es menja la nit i el dia de Nadal a Catalunya en comparació amb la resta d'Espanya

Jordi Prió
Mesa de Navidad
CURIOSITATS CULINÀRIES

L’ordre dels coberts i la vaixella que farà lluir la teva taula de Nadal com mai

Jordi Prió
3 croquetes taula per dos Portada
CUINA CATALANA

No ets català si això no saps cuinar: les croquetes de Nadal que no poden faltar al teu aperitiu

Oriol Foix
Comida picante
SOPARS NADALENCS

Les 7 pitjors coses que et poden posar en un sopar de Nadal

Jordi Prió
Dani i Laura foto portada del restaurant Can Dani de Manresa Foto Jordi Àvila
RESTAURANTS

El restaurant de Manresa que és un autèntic temple dels arrossos

Jordi Àvila
Tiramisú de torró Ada Parellada portada Foto Raquel Sánchez
CONSELL CULINARI

Com fer tiramisú casolà de torró: el pas a pas de l'Ada Parellada

Ada Parellada
Escudella i carn d'olla
RECEPTES CATALANES

La història de l'escudella i carn d'olla: el primer plat documentat de Nadal a Catalunya

Jordi Prió
Trinxat
RECEPTES CATALANES

Així es prepara el trinxat de carn d'olla: la forma més exquisida de reaprofitar el menjar de Nadal

Jordi Prió
Conservar patatas
TRUCS CULINARIS

Com conservar les patates perquè durin molt de temps, segons Jordi Cruz

Jordi Prió
5.tast i música castell medieval2
GASTRONOMIA

Aquest Nadal, regala Catalunya en estat pur: sabors, vins i productes locals que expliquen història

Ofert per Fent País Experiències
escudella blat moro escairat pas000
Sopes i brous Escudella de blat de moro escairat Albert Vilas
escudella barrejada pas000
Sopes i brous Escudella barrejada Albert Vilas
escudella fideus bacalla pas000
Sopes i brous Escudella de fideus amb bacallà Albert Vilas
Receptes
Receptes
Ingredients
Ingredients
Vídeos
Vídeos
Logo El Nacional
  • Qui som
  • Què fem
  • On som

  • Publicitat
  • Escriu-nos
  • Termes i condicions d'ús
  • Política de privacitat
  • Política de cookies
  • Administrar servei Utiq
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya, Departament de la Presicència