Segueix-nos a Discover
Les portades
Salut Trump
Adolfo Suárez
Avenç científic
Llei lloguer temporada
Feijóo
Estrenes Netflix
Preu de la llum avui
Temps Catalunya
Més
La Gourmeteria
Tancar sessió
Sí
No
Iniciar sessió
No ets membre d'ElNacional.cat?
Uneix-te al Club
Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí
No
Al mercat
Actualitat
Opinió
Restaurants
Entre fogons
Kilòmetre 0
El Celler
Receptes
Ingredients
Recomanacions
Vídeos
Qui som
Què fem
On som
La Gourmeteria
FORMATGES
Ni fondue ni microones: això és el que fa que els formatges siguin líquids
Xevi Miró
MARISC
Com coure gambes i llagostins perquè quedin perfectes per Nadal
Jordi Prió
CONSELL CULINARI
Com fer el xai al forn perquè quedi boníssim: el pas a pas de l'Ada Parellada
Ada Parellada
RESTAURANTS
El nou restaurant de pasta de Barcelona que ofereix els plats més suculents del barri
Marta Garreta
RECEPTES NADAL
Ensaladilla russa amb marisc: el plat fred perfecte per organitzar el Nadal
Jordi Prió
TRADICIONS NADALENQUES
Polvorons i mantecados: les diferències que gairebé ningú sabria explicar
Jordi Prió
RESTAURANTS
El restaurant del centre on gaudir d'un menú de migdia de luxe per un preu assequible
Orsolya Gazdagi
RESTAURANTS
La sorpresa gastronòmica de l’any és en un restaurant de cuina catalana
Rosa Molinero Trias
TRUCS CULINARIS
El mètode japonès per organitzar la nevera que evitarà que malgastis aliments
Jordi Prió
GASTRONOMIA
Aquest Nadal, regala Catalunya en estat pur: sabors, vins i productes locals que expliquen història
Ofert per Fent País Experiències
Tapes
Ous farcits de gamba
Albert Vilas
Peix i marisc
Marisc cuit
Albert Vilas
Peix i marisc
Canelons de salmó i gamba vermella
Albert Vilas
Receptes
Ingredients
Vídeos