Carles Puyol
Javier Milei i Pedro Sánchez
Llei Proxenetisme
Cas Koldo
Begoña Gómez
Alerta anisakis
Temps Catalunya
Preu llum avui
Biografia Puigdemont
Més
La Gourmeteria
Tancar sessió
Sí
No
Iniciar sessió
No ets membre d'ElNacional.cat?
Uneix-te al Club
Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí
No
Al mercat
Actualitat
Opinió
Restaurants
Entre fogons
Kilòmetre 0
El Celler
Receptes
Ingredients
Recomanacions
Vídeos
Qui som
Què fem
On som
La Gourmeteria
Actualitat
Menja les millors maduixes del país amb aquests plats exquisits
Oriol Foix
Actualitat
Es pot beure el te caducat? Això és el que passa si en consumeixes
Oriol Foix
Restaurants
El restaurant de Barcelona aliè als turistes amb una cuina tradicional i preus populars
Jordi Tubella
Actualitat
Els formatges tenen greix: menjar-ne fa que augmentis de pes?
Xevi Miró
Actualitat
Un vi català es converteix en el primer de l'Estat en assolir 100 punts en aquesta prestigiosa publicació
Oriol Foix
Actualitat
Tasta aquests pastissets en forma de joia en ple centre de Barcelona
Oriol Foix
Actualitat
Com treure les escates del peix sense deixar la cuina feta un nyap
Jordi Prió
Actualitat
Com fer Nutella a casa? 2 receptes boníssimes de l'Ada Parellada per fer en cinc minuts
Ada Parellada
Actualitat
Aquesta és la fruita que guanya per golejada en vitamina C a la taronja
María Coca
Opinió
El rap de l’anisakis a un restaurant
Rosa Molinero Trias
Wok
Wok de potes de calamar amb tirabecs
Albert Vilas
Peix i marisc
Gambot amb remenat de rovellons, bacallà i tomàquet al romaní
Albert Vilas
Postres i dolços
Banda de crema amb fruita
Albert Vilas
Receptes
Ingredients
Vídeos