• Segueix-nos a Discover
  • Les portades
  • Salut Trump
  • Adolfo Suárez
  • Avenç científic
  • Llei lloguer temporada
  • Feijóo
  • Estrenes Netflix
  • Preu de la llum avui
  • Temps Catalunya
  • Més

Logo La Gourmeteria La Gourmeteria

Tancar sessió
Sí No
Iniciar sessió

No ets membre d'ElNacional.cat? Uneix-te al Club

Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí No
  • Al mercat
  • Actualitat
  • Opinió
  • Restaurants
  • Entre fogons
  • Kilòmetre 0
  • El Celler
  • Receptes
  • Ingredients
  • Recomanacions
  • Vídeos
  • Qui som
  • Què fem
  • On som
La Gourmeteria
FORMATGES

Ni fondue ni microones: això és el que fa que els formatges siguin líquids

Xevi Miró
amy w DFw38d2MqD8 unsplash
MARISC

Com coure gambes i llagostins perquè quedin perfectes per Nadal

Jordi Prió
Xai al forn Ada Parellada portada Foto Raquel Sánchez
CONSELL CULINARI

Com fer el xai al forn perquè quedi boníssim: el pas a pas de l'Ada Parellada

Ada Parellada
El xef Gabriele Milani mostra la pasta fresca elaborada a Algrano Bistró. / Foto: Marta Garreta
RESTAURANTS

El nou restaurant de pasta de Barcelona que ofereix els plats més suculents del barri

Marta Garreta
Ensaladilla rusa
RECEPTES NADAL

Ensaladilla russa amb marisc: el plat fred perfecte per organitzar el Nadal

Jordi Prió
Polvorones
TRADICIONS NADALENQUES

Polvorons i mantecados: les diferències que gairebé ningú sabria explicar

Jordi Prió
blanc mandarin oriental
RESTAURANTS

El restaurant del centre on gaudir d'un menú de migdia de luxe per un preu assequible

Orsolya Gazdagi
Esqueixada de bacallà, cepa cop de puny, mongeta verda i jalapeño   Arraval   Molinero Trias, R
RESTAURANTS

La sorpresa gastronòmica de l’any és en un restaurant de cuina catalana

Rosa Molinero Trias
Organizar nevera
TRUCS CULINARIS

El mètode japonès per organitzar la nevera que evitarà que malgastis aliments

Jordi Prió
5.tast i música castell medieval2
GASTRONOMIA

Aquest Nadal, regala Catalunya en estat pur: sabors, vins i productes locals que expliquen història

Ofert per Fent País Experiències
IMG 0298
Tapes Ous farcits de gamba Albert Vilas
IMG 4458
Peix i marisc Marisc cuit Albert Vilas
IMG 7916
Peix i marisc Canelons de salmó i gamba vermella Albert Vilas
Receptes
Receptes
Ingredients
Ingredients
Vídeos
Vídeos
Logo El Nacional
  • Qui som
  • Què fem
  • On som

  • Publicitat
  • Escriu-nos
  • Termes i condicions d'ús
  • Política de privacitat
  • Política de cookies
  • Administrar servei Utiq
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya, Departament de la Presicència