Segueix-nos a Discover
Mor Amaia Arrazola
Preu llum avui
Temps Catalunya
Alertes
Joan Carles
Goma rentadora
PSOE
Rosalía 'Lux'
Portades
Més
La Gourmeteria
Tancar sessió
Sí
No
Iniciar sessió
No ets membre d'ElNacional.cat?
Uneix-te al Club
Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí
No
Al mercat
Actualitat
Opinió
Restaurants
Entre fogons
Kilòmetre 0
El Celler
Receptes
Ingredients
Recomanacions
Vídeos
Qui som
Què fem
On som
La Gourmeteria
RECEPTES
Schiacciata de moniato: la recepta més deliciosa per aprofitar aquest fruit de tardor
María Coca
FÒRUM GASTRONÒMIC
Els xefs de La Cort del Mos guanyen el premi a Millors Cuiners del Gastronomic Forum Barcelona 2025
Oriol Foix
RESTAURANTS
El petit restaurant de Barcelona on gaudir de bons plats de xup-xup per 10 euros
Marta Garreta
FORMATGES
Què són els ferments làctics? Així es transforma la llet en formatge
Xevi Miró
TRUCS CULINARIS
El truc que els més intel·ligents fan servir per estalviar en comprar salmó
Jordi Prió
La Gourmeteria
El millor bar del barri de Gràcia que combina platets i vins amb bona música i ambient de barri
Víctor Antich
CUINA CATALANA
Descobreix la tupina, el secret antic de la cuina d'aprofitament catalana
Jordi Prió
ALLS
Com plantar all vermell i aconseguir caps grans i saborosos pas a pas
Jordi Prió
FÒRUM GASTRONÒMIC
Aquests són els millors restaurants de Catalunya segons una nova guia de cuina catalana
Oriol Foix
CURIOSITATS CULINÀRIES
Com es diu l'arbre de la nou moscada?
Jordi Prió
Arrossos
Arròs parellada
Albert Vilas
Cremes
Crema de porros i patata
Albert Vilas
Carns
Pèsols amb mandonguilles
Albert Vilas
Receptes
Ingredients
Vídeos