• Portades
  • Israel - Hamàs
  • Maria Corina Machado
  • Opa BBVA Sabadell
  • Dina Boluarte
  • Treballadors Amazon
  • Millors hospitals catalans
  • Estrenes Netflix
  • Imserso 2025-2026
  • Signe zodíac més perfeccionista
  • Preu de la llum avui
  • Temps Catalunya
  • Més

Logo La Gourmeteria La Gourmeteria

Tancar sessió
Sí No
Iniciar sessió

No ets membre d'ElNacional.cat? Uneix-te al Club

Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí No
  • Al mercat
  • Actualitat
  • Opinió
  • Restaurants
  • Entre fogons
  • Kilòmetre 0
  • El Celler
  • Receptes
  • Ingredients
  • Recomanacions
  • Vídeos
  • Qui som
  • Què fem
  • On som
La Gourmeteria
RESTAURANTS

L'ancoratge de preus: l'estratègia dels restaurants perquè gastis més

Jordi Prió
3 plats Ada Parellada amb espinacs / Foto: Raquel Sánchez
3 RECEPTES AMB

De l’aperitiu a l'snack: tres maneres delicioses de cuinar espinacs

Ada Parellada
49361ciutat de tarragona catedral de tarragona ok online
RESTAURANTS

On menjar bé a Tarragona: 4 restaurants que són una aposta segura

Jordi Tubella
Portada Oliva Green Beer cervesa oli d'oliva Foto Oliba Green Beer
CERVESA

La primera cervesa feta amb oli d'oliva del món és catalana i s'elabora al Pallars

Oriol Foix
Feuilletine
POSTRES

L'ingredient típic de la pastisseria que va néixer per aprofitar sobres

Jordi Prió
Mercat de Santa Caterina
MERCATS

Menjar autèntic en un mercat de Barcelona on encara no manen els turistes

Menja amb gust
Comida con amigos al sol, picnic / Foto: Pixabay
ALIMENTACIÓ

La raó per la qual si menges al sol controles millor els teus pics de glucosa

María Coca
Vinos de supermercado
VI

El que ha de costar una ampolla de vi per encertar, segons una crítica enològica

Jordi Prió
Recursos Xevi Miró Llet Crua / Foto: Carlos Baglietto
FORMATGES

El secret dels formatges picants: per què alguns piquen sense portar pebre?

Xevi Miró
Gambas
CURIOSITATS CULINÀRIES

Per què les gambes vermelles canvien de color?

Jordi Prió
fettuccine bolets alfabrega tomaquet sec mozzarella bufala pas000
Pasta Fettuccine amb bolets, alfàbrega, tomàquet sec i mozzarella de búfala Albert Vilas
caragolins mar bigars pas000
Peix i marisc Caragolins de mar Albert Vilas
brioixeria triangles cabell dangel pas000
Postres i dolços Brioixeria: Triangles de cabell d'àngel Albert Vilas
Receptes
Receptes
Ingredients
Ingredients
Vídeos
Vídeos
Logo El Nacional
  • Qui som
  • Què fem
  • On som

  • Publicitat
  • Escriu-nos
  • Termes i condicions d'ús
  • Política de privacitat
  • Política de cookies
  • Administrar servei Utiq
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya, Departament de la Presicència