Portades
Ayuso
Donald Trump
Metro Hospital Clínic Diagonal
Festiu 9 de juny Barcelona
Millors ciutats Europa 2025
Piscina natural Catalunya
Temps Catalunya
Preu de la llum avui
Partits avui
Més
La Gourmeteria
Tancar sessió
Sí
No
Iniciar sessió
No ets membre d'ElNacional.cat?
Uneix-te al Club
Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí
No
Al mercat
Actualitat
Opinió
Restaurants
Entre fogons
Kilòmetre 0
El Celler
Receptes
Ingredients
Recomanacions
Vídeos
Qui som
Què fem
On som
La Gourmeteria
XEFS
El xef José Andrés revela el truc per fer la truita perfecta en només 40 segons
Jordi Prió
ALIMENTACIÓ
Això és el que li passa al teu cos si prens gaspatxo cada dia a l'estiu
María Coca
RESTAURANTS
El restaurant amb la millor carta de la zona alta de la Diagonal i un menú de migdia icònic
Jordi Tubella
TRUITA DE PATATES
Més de dos milions de catalans tenen por de cuinar una truita de patates: com triomfar
Jordi Tubella
RESTAURANTS
Aquest pizzer està entre els 5 millors del món i pots menjar la seva pizza a Barcelona
Jordi Prió
FORMATGES
No t'agraden els formatges de cabra? Això és perquè no els has tastat tots
Xevi Miró
OUS
L'estrany cas dels ous amb rovell blanc: què els fan perquè canviïn de color?
Jordi Prió
La Gourmeteria
La barra més desitjada de la Boqueria que continua servint els millors esmorzars de forquilla
Víctor Antich
ENTREPANS
Així és la Ruta del Paquito 2025: l'entrepà de xai fet amb el producte local més bo de Catalunya
Oriol Foix
TRUCS DE CUINA
Com coure la pasta correctament: aquesta és la quantitat d'aigua necessària
Jordi Tubella
Sopes i brous
Sopa de lluç
Albert Vilas
Tapes
Ous estrellats amb pernil i xistorra
Albert Vilas
Tapes
Pastes de full amb crema de rocafort
Albert Vilas
Receptes
Ingredients
Vídeos