• Segueix-nos a Discover
  • Mor Amaia Arrazola
  • Preu llum avui
  • Temps Catalunya
  • Alertes
  • Joan Carles
  • Goma rentadora
  • PSOE
  • Rosalía 'Lux'
  • Portades
  • Més

Logo La Gourmeteria La Gourmeteria

Tancar sessió
Sí No
Iniciar sessió

No ets membre d'ElNacional.cat? Uneix-te al Club

Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí No
  • Al mercat
  • Actualitat
  • Opinió
  • Restaurants
  • Entre fogons
  • Kilòmetre 0
  • El Celler
  • Receptes
  • Ingredients
  • Recomanacions
  • Vídeos
  • Qui som
  • Què fem
  • On som
La Gourmeteria
RECEPTES

Schiacciata de moniato: la recepta més deliciosa per aprofitar aquest fruit de tardor

María Coca
PREMI CUINER GASTRONOMIC FORUM BARCELONA 2025 003
FÒRUM GASTRONÒMIC

Els xefs de La Cort del Mos guanyen el premi a Millors Cuiners del Gastronomic Forum Barcelona 2025

Oriol Foix
Carles Armengol, l’escriptor que cuina al + Bernat. / Foto: Marta Garreta
RESTAURANTS

El petit restaurant de Barcelona on gaudir de bons plats de xup-xup per 10 euros

Marta Garreta
Llet Crua, ferments làctics / Foto: Carlos Baglietto
FORMATGES

Què són els ferments làctics? Així es transforma la llet en formatge

Xevi Miró
Salmón
TRUCS CULINARIS

El truc que els més intel·ligents fan servir per estalviar en comprar salmó

Jordi Prió
Pimpla vins
La Gourmeteria

El millor bar del barri de Gràcia que combina platets i vins amb bona música i ambient de barri

Víctor Antich
Carne de cerdo
CUINA CATALANA

Descobreix la tupina, el secret antic de la cuina d'aprofitament catalana

Jordi Prió
Plantar ajos rojos
ALLS

Com plantar all vermell i aconseguir caps grans i saborosos pas a pas

Jordi Prió
Presentació Guia Augusta al Gastronomic Forum Barcelona Foto Oriol Foix Duaigües
FÒRUM GASTRONÒMIC

Aquests són els millors restaurants de Catalunya segons una nova guia de cuina catalana

Oriol Foix
Macis
CURIOSITATS CULINÀRIES

Com es diu l'arbre de la nou moscada?

Jordi Prió
arros parellada pas000
Arrossos Arròs parellada Albert Vilas
crema porros patata pas000
Cremes Crema de porros i patata Albert Vilas
pesols mandonguilles pas000
Carns Pèsols amb mandonguilles Albert Vilas
Receptes
Receptes
Ingredients
Ingredients
Vídeos
Vídeos
Logo El Nacional
  • Qui som
  • Què fem
  • On som

  • Publicitat
  • Escriu-nos
  • Termes i condicions d'ús
  • Política de privacitat
  • Política de cookies
  • Administrar servei Utiq
Amb la col·laboració de: Generalitat de Catalunya, Departament de la Presicència