Segueix-nos a Discover
Senglars morts
Amnistiats
Preu llum avui
Temps Catalunya
Quentin Tarantino
Pesta porcina africana
Corrupció UE
Rufián
Signe del zodíac
Spotify Wrapped 2025
Més
La Gourmeteria
Tancar sessió
Sí
No
Iniciar sessió
No ets membre d'ElNacional.cat?
Uneix-te al Club
Has perdut la teva contrasenya?
Hi ha massa dispositius amb sessions obertes
Vols tancar les sessions obertes a d'altres dispositius?
Sí
No
Al mercat
Actualitat
Opinió
Restaurants
Entre fogons
Kilòmetre 0
El Celler
Receptes
Ingredients
Recomanacions
Vídeos
Qui som
Què fem
On som
La Gourmeteria
XOCOLATA
Què és el bacau, el cosí de la xocolata gairebé desconegut
Jordi Prió
ESMORZARS DE FORQUILLA
Un temple dels esmorzars de forquilla a Alpicat per posar-se les botes quan ve el fred
Esmorzarsdeforquilla.cat
TRUCS CULINARIS
Les raons més sorprenents per les quals es pot espatllar un pa de pessic: no et tornarà a passar
Jordi Prió
CONSELL ALIMENTARI
Aquest és l''or blanc' que millora les digestions i equilibra la microbiota
María Coca
FRUITES
Sabies què és el gac? Diuen que és la fruita dels déus i pocs la coneixen
Jordi Prió
CONSELL CULINARI
Com fer una bona beixamel casolana: el pas a pas de l'Ada Parellada
Ada Parellada
CURIOSITATS CULINÀRIES
La fruita que sembla una beina i que té gust de cotó de sucre
Jordi Prió
LLENGUA
'Xampú', 'polvoró' o 'caputxino': els nous termes gastronòmics que ja reconeix el DIEC
Oriol Foix
RECEPTES ITALIANES
Aquesta és la recepta oficial del ragú a la bolonyesa, segons l'Acadèmia Italiana de la Cuina
Jordi Prió
ESPECIES
Sabies que el pebre rosa en realitat no és un pebre?
Jordi Prió
Llegums
Fesols de l'ull ros amb bacallà esqueixat
Albert Vilas
Llegums
Cigrons a la catalana
Albert Vilas
Llegums
Faves amb xipirons
Albert Vilas
Receptes
Ingredients
Vídeos