Els embolcalls de bombons poden convertir-se en un gran recurs per fer tota mena de coses. Així que és moment de començar a reciclar aquests paperets, que moltes vegades tenen dissenys i colors especials. A continuació, t'expliquem 9 formes inusuals que pots donar als embolcalls de bombons: moltes d'elles segur que no te les esperes! Això sí, t'advertim que algunes requereixen tenir certa creativitat i destresa.

📦 5 idees increïbles per reutilitzar les capses de cartó que t'arriben amb les compres online 

♻️ 8 formes de reutilitzar els envasos de iogurt per a manualitats divertides
 

9 formes inusuals de reciclar els embolcalls de bombons

  • Per crear collarets i arracades: els colors brillants de la majoria de papers de bombons són ideals per dissenyar noves joies com arracades, polseres o collars. Es tracta d'un material fàcil de donar-li forma, amb unes tisores, i el qual pots unir amb fils. Aquí la imaginació serà el teu millor aliat per crear la forma més original possible.
  • Fer un marc de fotos original: pots enganxar els papers per decorar un marc de fotos i dissenyar-lo al teu gust.
  • Material per a jocs i manualitats infantils: els embolcalls de paper poden ser utilitzats per fer múltiples manualitats amb infants. Des de puzles, fins a crear mosaics, passant per fer quadres i figures original. I és que el material que els conforma, tant per textura com per colors, els converteix en una eina perfecta per a projectes d'origami.
  • Llanternes de llum: una manera inusual de reciclar els embolcalls és transformar-los en llanternes de llums de colors. Només necessitaràs algunes llums petites, les quals hauràs de recobrir amb el paper de colors, i crearàs una decoració perfecta.
  • Decoracions de festa o Nadal: les opcions per transformar els embolcalls de bombons en decoracions són infinites. Pots tallar el paper en triangles per crear una garlanda, fer ornaments per les parets o mobles, o convertir els embolcalls en petites estrelles decoratives. Fins i tot, pots crear boles ideals per al teu arbre de Nadal. A continuació, et deixem un vídeo de Youtube amb algunes de les idees més originals:

  • Targetes fetes a mà: pots fer servir els embolcalls de bombons per decorar targetes fetes a mà i afegir-hi un toc divertit i diferent.
  • Marcadors de pàgina: els papers, per la seva lleugeresa, són un recurs per crear marcadors de pàgina i saber per quin punt vas del llibre que llegeixes. Només hauràs de tallar els embolcalls en tires fines per donar-los una forma original, i ja ho tindràs!
  • Paper per embolicar regals: evidentment, una altra alternativa per reaprofitar els embolcalls és reutilitzar-los amb el seu mateix ús, encara que aquest cop per embolicar regals. 
  • Calendari d'advent: en època de Nadal, moment de molts bombons, pots crear un calendari d'advent, fent servir els embolcalls com a petites bosses per guardar-hi un dolç diferent per cada dia.
Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!