Barcelona està plena de llocs màgics i increïbles, i per aquesta raó és una de les ciutats més maques i turístiques del món. Cada any, milions de persones d'arreu del planeta venen a la capital catalana per a visitar llocs com la Sagrada Família, el Barri Gòtic, la Barceloneta, el Parc Güell i molt més. Però tots aquests llocs superturístics on avui en dia és complicat trobar un sol català, no són les úniques joies de Barcelona. Tenim llocs preciosos que no estan tan massificats, cosa que sovint s'agraeix. Avui et descobrim un parc de Barcelona on podràs escapar dels turistes!

🏡 Descobreix el pintoresc poble de Catalunya que va inspirar i enamorar a Picasso
 

🏰 Un dels castells més misteriosos d'Europa està a Catalunya, l'has visitat?
 

El Parc Torreblanca, una de les joies menys turístiques de Barcelona

Efectivament, estem parlant del Parc Torreblanca. Aquest espai d'aproximadament 12 hectàrees destaca pel seu llac i el seu increïble jardí romàntic que data a finals del segle XIX. Sens dubte, és un pla perfecte si tens ganes de passar un dia entre naturalesa, ja que el disseny d'aquest parc inclou salts d'aigua, coves, grutes, camins amagats i una enorme diversitat vegetal i animal —hi trobaràs ànecs, ocells, conills, tortugues, lloros, galls d'indi, etc.—.  

Parque Torreblanca
Parc Torreblanca // AMB 

A més a més, una altra dada destacable és que el Parc Torreblanca no està només està a una localitat, sinó que en té tres: Sant Joan Despí, Sant Just Desvern i Sant Feliu de Llobregat. Per tant, depenent de la zona del parc on estiguis estaràs a un municipi o a un altre. 

Originalment, era el palau dels marquesos de Monistrol, però al ser danyat durant la Guerra Civil, va demolir-se i va passar a ser propietat municipal, on es va començar a reconstruir per a crear el parc actual. Actualment, s'hi ha plantat un laberint amb arbustos al lloc on antigament es trobava el palau. 

Mercat del Pagès

Si ets un apassionat dels productes de proximitat i ecològics, t'encantarà saber que tots els diumenges de 10 a 14 hores hi trobaràs el Mercat del Pagès, on podràs productes amb aquestes característiques. 

 

Horaris del Parc de Torreblanca

L'horari del parc de Torreblanca és el següent:

 • Gener: de 10 a 17:45 hores.
 • Febrer: de 10 a 17:45 hores.
 • Març: de 10 a 17:45 hores.
 • Abril: de 10 a 19:45 hores.
 • Maig: de 10 a 19:45 hores.
 • Juny: de 10 a 21:45 hores.
 • Juliol: de 10 a 21:45 hores.
 • Agost: de 10 a 21:45 hores.
 • Setembre: de 10 a 19:45 hores.
 • Octubre: de 10 a 19:45 hores.
 • Novembre: de 10 a 17:45 hores.
 • Desembre: de 10 a 17:45 hores.

Cal tenir en compte que els dilluns no festius està tancat

Com arribar al Parc de Torreblanca

Transport públic

Les línies d'autobús que passen pel Parc de Torreblanca són: 63, L50, L51, L57, L60, L61, L62, L64 i L65.

Per arribar-hi amb TRAM hauràs d'agafar el T3 Sant Feliu - Consell Comarcal

Per arribar-hi amb cotxe, dependrà de la zona d'on vinguis, així que ho pots consultar amb el següent mapa. Et serà útil saber que just davant hi ha un aparcament

Segueix ElNacional.cat a WhatsApp, hi trobaràs tota l'actualitat, en un clic!