En res ens toca acomiadar-nos del 2023, i quina millor manera de fer-ho que passant una bona festa per Cap d'Any 2023 a Barcelona? Et portem un repertori d'opcions que t'encantaran si vols passar l'última nit de l'any a Barcelona, des d'opcions més típiques a altres de més diferents i originals. No et quedis sense saber què fer a Barcelona aquest Cap d'Any!

📺 Campanades 2024: presentadors i programes de cada TV
 

🎉 Feliç any nou 2024: les millors frases i felicitacions per a desitjar un bon any
 

Què fer per Cap d'Any 2023 a Barcelona?

Espectacle a la Font de Montjuïc

Com cada any, l'Ajuntament de Barcelona organitza el comiat de l'any a les Fonts de Montjuïc. Com sempre, música, espectacle pirotècnic, l'escenografia més espectacular i la innovació tecnològica faran acte de presència a l'Avinguda Maria Cristina de Barcelona. Un any més podrem gaudir d'aquesta celebració gratuïta, raïm inclòs, en el que com a novetat, aquest any no hi haurà límit d'aforament. Si vols anar-hi, tingues en compte que l'espectacle començarà a les 23:48 h, 12 minuts abans de les 12 campanades.

Sala Apolo

Una de les sales de Barcelona que mai passen de moda, un any ens brinda l'opció de passar la nit de Cap d'Any amb els seus concerts. Aquest any l'espectacle corre a càrrec dels DJs Nitsa New Year's Eve (Dj Fra, Ferdiyei, Klara Missyle, Oddzero i Velmondo) i Astin New Year's Eve (Acidnena, Amantra b2b M8NSE, JOVELDELAPERLA, Thérèse Ha i Jehia. Pots comprar l'entrada anticipada per 36 €, amb consumició inclosa, o per 45 € a taquilla.

sala apolo
sala apolo

La Paloma

Però si hi ha una sala mítica a Barcelona on pots anar a celebrar el Cap d'Any, aquesta és La Paloma. Aquest any aquest local ens oferirà una nit diferent a les que ens té acostumats, amb l'actuació del col·lectiu Mainline. Aquest grup, integrat pels djs Yung Prado, Marcelo Pantani, Nile Fee, JP Sunshine, Daniel 2000, Guim i John Heaven, són un referent dins del món de la música electrònica i juntament amb ells acturà Onüt, referent de les nits barcelonines. Pots adquirir les entrades de manera anticipada a la web de La Paloma i l'horari serà de 00:30 h a 6:30 h.

la paloma sala de festes barcelona foto la paloma
Sala de festes La Paloma

Poble Espanyol

Prefereixes celebrar el Cap d'Any a l'aire lliure? També és possible a Barcelona. El Poble Espanyol no només t'ofereix la possibilitat de celebrar el final del 2023 sota les estrelles, sinó que a més a més, és un dels llocs més concorreguts en aquesta nit tan especial des de fa dècades. Al Poble Espanyol pots accedir abans de que acabi l'any, ja que allà podràs seguir les campanades en directe, a més de menjar el raïm, cotilló, copa de cava i 3 ambients diferents per seguir la festa. A la seva pàgina web podràs veure les diferents modalitats d'entrades que hi ha, a part de poder-les comprar de manera anticipada.

Sidecar

No és mala idea anar a celebrar el Cap d'Any al Sidecar, ja que fa poc es va saber la trista notícia del tancament definitiu, almenys en la seva forma coneguda fins ara. És un dol per a tots aquells, que no són pocs, que han deixat la seva empremta a la pista de ball d'aquesta sala històrica que desapareixerà a partir de gener.

Quina millor raó per acomiadar l'any? Pot ser una bona despedida per la mítica sala de festes barcelonina. El 31 de desembre, Sidecar obrirà les portes a les 00:30 h per ballar al ritme de la música de Clara Rigby i Nacho Ruiz fins a l'alba. El preu serà de 25 €.

Razzmatazz

Arribem a la última sala de festes típica de Barcelona, la sala Razzmatazz. En aquesta nit tan especial, la Razz et proposa 5 plans en 1, és a dir, 5 sales amb 5 ambients diferents tots inclosos en el preu de l'entrada, que serà de 55 €. En aquest 5 ambients podràs gaudir de música totalment comercial, pop, indie i electrònica, així que si ets d'aquelles persones que els agrada anar canviant d'ambient, anar a Razzmatazz pot ser la millor opció.