S'apropa el final de l'any 2023 i, amb ella, la tradició de les campanades que tots esperem amb ànsies. Aquest any, la televisió ens ofereix una varietat de propostes i cares conegudes per acomiadar el 2023. Des del debut de Laura Escanes a TV3 fins al retorn de Ramón García a Televisió Espanyola, passant per les clàssiques parelles d'Atresmedia i el canvi d'estratègia a Mediaset, la competència per atreure l'audiència es presenta més intensa que mai.

🎆 Cap d'Any 2024 a Barcelona: Què fer? Festes, focs artificials i campanades

Les campanades a TV3

Laura Escanes, qui va debutar com a presentadora al reality La travessa, enfronta un nou desafiament al liderar les campanades a TV3 juntament amb l'experimentat Miki Núñez, que repeteix un any més després de presentar les campanades de l'any passat acompanyat de Mariona Escoda. La passada edició va aconseguir una quota de pantalla del 39,2% i 962.000 espectadors, marcant el camí per a aquest any.

RTVE i Ramón García

Ramón García, després de dos anys presentant les campanades a Twitch, torna a la televisió convencional de la mà de Televisió Espanyola, acompanyat per l'actriu Ana Mena. Aquest veterà presentador, amb quinze participacions a les campanades, promet un programa especial des de l'emblemàtic balcó de la Puerta del Sol de Madrid, amb la futbolista Jennifer Hermoso com a convidada especial.

Atresmedia

Atresmedia aposta per la fórmula que li ha funcionat en anys anteriors. A Antena 3, Cristina Pedroche i Alberto Chicote buscaran repetir l'èxit de l'any passat, on van liderar l'audiència amb 5,2 milions d'espectadors i una quota del 33,5%. Per vuitè any consecutiu, l'expectació caurà sobre el vestit de Cristina Pedroche. A La Sexta, Cristina Pardo i Dani Mateo se sumaran a la celebració dirigint el programa que tanqui l'any 2023.

La nova aposta de Mediaset

De la seva part, Mediaset busca remuntar després de perdre el lideratge fa dos anys. Marta Flich, conductora de Gran Hermano VIP, s'estrena com a presentadora de les campanades juntament amb l'experimentat Jesús Calleja. L'emissió des de Sevilla es retransmetrà tant per Telecinco com per Cuatro, amb l'esperança de superar els resultats decebedors de Risto Mejide i Mariló Montero de l'any passat.

Campanades en Streaming a Twitch

L'innovador Ibai Llanos, a través de la seva plataforma a Twitch, es prepara per sorprendre amb canvis significatius en la retransmissió de les campanades. Després de compartir escenari amb figures com Ramón García i Anne Igartiburu, el streamer busca superar l'audiència de l'any passat, mantenint en secret les seves sorpreses per mantenir la intriga. T'avanço el que ha dit el jove streamer:  “Serán una locura. Verá que el lugar y el escenario desde donde las haremos no se han utilizado nunca. Me apetecía cambiarlo todo”