Bon Nadal 2023! Aquest dia importantíssim al calendari tots volem enviar felicitacions als nostres familiars propers i llunyans, als amics de sempre i als que veiem menys, als companys de feina, i gent que apreciem per mil motius diferents.

😢 8 barbarismes nadalencs catalans que hauríem d'evitar per no fer plorar el nen Jesús
 

🎄 Stickers nadalencs per a WhatsApp: dona-li un toc especial a les teves converses
 

Si et ve de gust enviar-los una felicitació especial, que vagi més enllà d'una frase repetida, o almenys quelcom que l'acompanyi, et deixem una sèrie del GIF que et vindran de perles per felicitar el Nadal 2023 per les teves xarxes socials, WhatsApp, Telegram o qualsevol altre mitjà que utilitzis.

Per als que estan molt excitats per Nadal

Si ets dels que tot i tenir 30, 40 o 50 anys encara salta d'emoció com si en tingués 7, o així són les persones a qui vols escriure, aquest parell del GIF et venen com a anell al dit. El primer, perquè els Minions sempre funcionen:

 

I el segon, perquè Will Ferrell a Elf encara funciona més:

Per als fans de Michael Scott

The Office és més que una sèrie, és part del patrimoni humorístic humà, i tots sabem quanta importància li donava en Michael Scott a aquesta festa. Envia als teus amics una mica de Michael:

 

 

 

Per als amants dels animals

Els amants dels gossos s'enamoraran d'aquest pessebre caní:

 

O d'aquest Gos Noel!

 

S'ha de convenir que aquests animalons vestits de Pare Noel són molt i molt bufons, tot i que no ha de ser gaire còmode per a ells. Els gossos, tanmateix, no solen queixar-se. Una altra història són els gats, molt més guerrers. Però també ells s'adapten a Nadal. Si tu ets més de gats, aquest és el teu GIF:

Per als que tenen esperit de Grinch

Si ets dels rondinaires, o ho és la gent a qui felicites, un bon Grinch ho diu tot. Tant si és professional...

 

...com si és un succedani.

 

De vegades també es pot ser sec sense pintar-se de verd:

 

 

O mostrar total desgana:

 

O fins i tot posar-se una mica èpic en la desesperació:

 

Sigui com sigui, et desitgem que passis un molt bon Nadal amb la teva gent, que mengis molts torrons, que li doneu fort al Tió, i que passeu els millors moments possibles. Que és molt, molt important atresorar-los! Nosaltres et deixem celebrar amb aquest esplendorós Pare Noel:

 

Bon Nadal 2023!