Comença l'estiu, i amb ell les vacances i les ganes de conèixer gent nova. Tots sabem que cada cop més, Tinder és el lloc predilecte per renovar la llista de contactes o, fins i tot, trobar parella. Coneixes a algú, se suposa que us agradeu, un mínim per donar-vos like, i fins i tot heu tontejat per WhatsApp, i arriba un moment clau: la primera cita. Un moment que sempre fa explotar el cap amb quin serà el millor pla. Unes birres a un bar? Anar a un museu? Fer una volta? Trobar el lloc correcte és important per crear l'ambient agradable que tots dos busqueu. Tot i que sabem que és complicat encertar, a l'apartat estival La Gandula d'ElNacional.cat us proposem algun dels plans que et poden a ajudar a trencar el gel amb el teu 'match'.

🌍 5 tradicions catalanes que has d'ensenyar als teus amics guiris
 

1. Una cervesa amb encant a l'Antic Teatre

Triar un bar per prendre alguna cosa sempre és una de les millors opcions en una primera cita, però existeixen molts tipus de bar. L'Antic Teatre és un lloc perfecte on fer una cervesa, un vi o un refresc és una meravella, el seu encant és que si no el coneixes no el trobaràs, ja que està amagat en un pati interior. L'Antic Teatre és un lloc reciclat amb una increïble terrassa interior entre els arbres i diversos edificis. No és un local abarrotat de gent que no et permetrà parlar amb la teva cita i a més l'ombra dels arbres permet estar més fresc en els dies de calor insuportable de l'estiu a Barcelona. Situat al barri gòtic, és un encert segur en una primera cita. 

2. Cine a l'aire lliure a Montjuïc

Si has tingut un flechazo, i amb el teu match sembla que us coneixeu de tota la vida. El cinema a la fresca que s'organitza cada estiu a Montjuïc és una molt bona opció. Això sí, sempre és millor quedar una estoneta abans per prendre alguna cosa, trencar el gel i confirmar que sou l'un per l'altre. Una vegada s'ha fet la primera presa de contacte, i tot ha anat perfecte i meravellós, enfilem muntanya amunt cap al cinema a la fresca. Tant si heu triat asseure a una gandula com si no, un cinema sempre pot donar joc a carícies i fer manetes. Supermatch, la teva cita anirà de 10!!

💦 Les 6 piscines naturals de Catalunya més espectaculars per combatre la calor
 

3. Una ruta de tapes

Un altre dels plans amb els quals podràs sorprendre a la teva cita, pot ser destapar una ruta de tapes. No cal que siguin locals amb estrella Michelín ni molt menys, amb agafar un bar de referència on sàpigues que tenen unes braves espectaculars, ja n'hi haurà prou. Després només hauràs de fer una petita cerca pels locals de la zona, per fer una petita ruta de 2 o 3 locals i ja n'hi haurà prou per trencar el gel amb el teu match. Amb una mica de sort tornaràs a casa amb il·lusió, i el més important, la panxa plena. 

4. Museu interactiu 

Si no ets de bars i tapes, un museu pot ser la proposta perfecte per la teva primera cita Tinder. A Barcelona hi ha molta oferta de museus, però si és cert que potser en una primera trobada és millor una expo senzilleta i divertida. Per això la teva millor opció pot ser l'exposició interactiva Amics Imaginaris, de la Fundació Joan Miró, i descobrir coses sobre l'art contemporani plegats. Seguint amb els museus divertits, el CosmoCaixa és una opció perfecte, ja que, tant si ja l'has visitat o no, t'al·lucinarà. Per últim, fins al 21 d'agost, també podreu explorar el món de Salvador Dalí, al Dalí Cibernètic, una exposició que us deixarà flipats.