Carlos Alcaraz ho ha intentat tot a la recerca d'una remuntada èpica, però finalment ha caigut contra Alexander Zverev als quarts de final de Ronald Garros, després d'un gran partit de tennis que s'ha acabat resolent per petits detalls (6-4, 6-4, 4-6, 7-6). Amb ambdós tennistes molt segurs en els seus serveis, els sets s'han anat resolent amb un sol break, certificant l'enorme igualtat que hi ha en aquests moments entri en número 3 del món, l'alemany, i el número 6, el murcià, que aquest any debutava en un Roland Garros.

Al final, tanmateix, Zverev ha acabat imposant la seva major experiència i s'ha classificat per a les semifinals del gran torneig de la terra batuda. Alcaraz marxa per a casa trista per la derrota, encara que deixant la sensació que París es divertirà molt els propers anys amb el seu gran tennis.

Zverev posa en problemes Alcaraz

El partit ha començat molt igualat, amb els dos tennistes molt segurs en els seus serveis, anticipant un enfrontament molt igualat. Amb 3-2 al marcador, Alcaraz ha abaixat una mica prou guàrdia. I la història s'ha repetit al segon set, en el qual el tennista alemany ha continuat sobri amb la seva sacada fins a estrènyer en el 7è joc per emportar-se el set.

Semblava que el partit ja estava encarrilat, però ha estat llavors quan ha aparegut la millor versió d'Alcaraz. Malgrat la pressió, el murcià ha cregut en la remuntada. Ha anat guanyant tots els seus serveis i ha salvat una pilota de trencament per a, amb 4-4 al marcador, trencar-li el servei a Zverev i forçar el quart set.

Zverev acaba amb la resistència d'Alcaraz

I el quart set ha estat un calc dels dos primers. Zverev, precís, quirúrgic en els seus serveis. Alcaraz, brillant i aguerrit en els seus. Amb 4-4, l'alemany ho ha tornat a fer, li ha trencat el servei al murcià. Alcaraz, tanmateix, ha fet l'impossible i li ha tornat el break, que ha celebrat com si hagués guanyat l'encontre.

El set se n'ha anat a tie-break, en el qual Alcaraz ho ha tornat a fer. Ha anat a remolc en tot moment, però cada mini break de Zverev rebia la resposta del murcià, que per moments semblava indestructible. Alcaraz, de fet, se n'ha posat 5-6, amb punt de set, però Zverev l'ha salvat i ha aconseguit un punt de partit, que el murcià també ha salvat. Semblava que el set no anava a acabar mai, però finalment Zverev s'ha imposat.

 

Imatge principal: Zverev, en una acció del partit contra Alcaraz / EFE