El Barça no ha sabut aprofitar aquest divendres el seu primer match ball per aconseguir la classificació per a la final four de Colònia i ha caigut amb estrèpit contra el Zenit de Sant Petersburg de Xavi Pascual, que en un pavelló ple de gom a gom ha superat al Barça per un contundent (74-61).

Amb 2-2 al global, ara tot s'haurà de decidir dimarts, a les 21h, quan el Palau serà testimoni del 5è i últim duel de l'eliminatòria.

El Zenit deixa el partit resolt a la primera part

El Zenit ha començat el partit molt intens, la qual cosa unida al mal inici del Barça i a la permissivitat arbitral ha provocat que el conjunt rus no tardés a anar-se'n en el marcador, amb un Austin Hollins molt inspirat en l'anotació. En el primer quart, de fet, al Barça no li ha sortit pràcticament res, fins al punt de donar per bo que en aquest parcial el Zenit només s'hagi anat als 12 punts de distància (25-13).

Al segon quart, el Barça ha posat un punt més d'intensitat en defensa, la qual cosa li ha permès retallar distàncies, encara que el seu desencert en el tir ha acabat provocant que el Zenit mantingués una distància en el lluminós bastant còmode. Cada anotació del Barça ha estat com un mal de queixal, mentre que el Zenit sumava amb relativa facilitat, el que ha provocat que s'hagi arribat al descans amb una distància de +10 per als russos.

jasikevicius barça zenit / FCB

Jasikevicius, demanant intensitat als seus jugadors en el Zenit-Barça d'aquest divendres / FCB

Un tercer quart per oblidar

La primera part del Barça ja ha estat dolent, però encara faltava el pitjor, el tercer quart, en el que el Zenit ha duplicat el seu avantatge amb un parcial de 22 a 12, amb un Pangos estel·lar que ha acabat el partit amb 22 punts i 8 assistències.

L'equip de Jasikevicius ho ha intentat a l'últim quart i ha arribat a apropar-se a 12 punts, però el Zenit ha sabut amarrar el partit per aconseguir una victòria més que merescuda. Després d'una excel·lent temporada a Europa, el Barça s'ho haurà de jugar tot a una carta.

Imatge principal: Higgins, en una acció de la primera part del Zenit-Barça / FCB