Noms i més noms de futbolistes són els que han estat vinculats amb el Barça en els últims mesos. I algun d'ells ha arribat a sorprendre de veritat. I més si pel mig hi ha hagut el Paris Saint-Germain, que en els últims anys s'ha convertit en un rival per al club blaugrana.

Neymar i el seu desig de tornar al Barça

I és que cada estiu des que va marxar del Camp Nou, Neymar Jr ha sonat per tornar. El passat, ja amb Joan Laporta a la presidència, es va tornar a apropar a l'entorn del president per vendre els seus serveis. També durant la precampanya. Aleshores, però, el Barça tenia un problema molt important a nivell econòmic i finalment es va descartar l'inversemblant fitxatge.

Preguntat per un possible fitxatge de Neymar, Laporta va ser clar en una entrevista a ElNacional.cat: "No parlo de jugadors, no vull desestabilitzar el club. He estat president del Barça i sé en quin moment està. Esportivament, ens hi estem jugant molt i és un tema sensible, qualsevol problemàtica afecta i no vull tocar aquest tema". I tot i aquestes paraules, el brasiler va assegurar que estava disposat a rebel·lar-se contra el PSG per jugar al Barça amb Messi. Però les coses no van anar com s'esperava i va ser Messi qui finalment va acabar al club parisenc.

Xavi diu 'no' a Neymar

I encara que ara mateix Laporta segueixi mantenint bona sintonia amb Neymar i el seu entorn, que en un futur proper torni al Camp Nou és gairebé impossible. Tot i que el brasiler sempre ha volgut tornar a vestir de blaugrana, ara amb Messi al seu costat han canviat les coses. I a més hi ha un altre impediment que li impedeix el seu retorn al Barça.

El nou problema de Neymar es diu Xavi Hernández. Mentre l'entrenador de Terrassa sigui qui mana al vestidor culer, el fitxatge de Ney és una quimera. Xavi coneix bé el futbolista brasiler ja que van ser companys en la seva etapa com a futbolista i sap que la seva vida extraesportiva no és la ideal i que no vol el futbolista brasiler. Xavi sap què fa Neymar i ara està preparat per frenar-li els peus.

Messi Neymar PSG Brujas Europa Press

Neymar Jr i Leo Messi parlant durant un partit del PSG / EuropaPress

Així doncs, res a fer ara mateix per a Neymar. Joan Laporta ja sap de l'existència del veto. El brasiler té la porta tancada al Barça, i si la situació econòmica millora, l'únic que podria generar algun moviment als despatxos del Camp Nou és Leo Messi. Però sembla que ni l'un ni l'altre faran aquest pas de tornada. De moment, Laporta i companyia segueixen pensant en altres noms, i el crac que segueix sonant amb força és Erling Haaland.

 

Imatge principal: Xavi Hernández i Joan Laporta sobre la gespa del Camp Nou / EFE